Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rozžiarená Shakira prvýkrát ukázala bruško: Je z nej oslnivá tehuľka!

Tehotná Shakira vystavila na obdiv svoje rastúce bruško. Zobraziť galériu (12)
Tehotná Shakira vystavila na obdiv svoje rastúce bruško. (Zdroj: Facebook)

BARCELONA – Nemôže byť šťastnejšia! Aj keď informácie o prvom tehotenstve Shakiry (35) internetom kolovali už dávnejšie, ona sama sa o túto radostnú novinku podelila až v piatom mesiaci. Odvtedy si svoje súkromie prísne stráži a na verejnosti sa príliš neukazuje. Pre fanúšikov na sociálnej sieti však urobila výnimku – pochválila sa s rastúcim bruškom.

Tehotenstvo si vychutnáva plnými dúškami! Hoci Shakira očakávanie svojho prvého prírastku potvrdila len nedávno, na jej postave sa už stihli udiať mamičkovské zmeny. Kolumbijská kráska zostáva stále prirodzene štíhla, no pod srdcom jej rastie do krásy tehotenské bruško. Svedčí o tom fotografia, ktorú včera zverejnila na Facebooku.

„Už nemám šesť tehličiek na bruchu, len jednu veľkú!!“ s humorom blondínka okomentovala svoj záber, na ktorom pózuje v krátkych fialových šatách. Fotka bola urobená zrejme mobilným telefónom za slabého svetla. Napriek tomu si doteraz vyslúžila takmer 750 tisíc takzvaných „lajkov“ a skoro 50 tisíc komentárov.

Shakira otehotnela takmer dva roky po tom, čo začala randiť so svojím o desať rokov mladším milencom Gerardom Piquém. Pôvabná dvojica sa zoznámila v roku 2010 počas nakrúcania videoklipu ku skladbe Waka Waka (This Time for Africa), ktorá bola oficiálnou hymnou vtedajšieho Svetového pohára v Južnej Afrike. Ten vtedy zhodou okolností vyhral práve futbalový tím zo Španielska. Medzičasom sa Gerard a Shakira odhodlali na dôležitý krok a kúpili si spoločnú vilu v Barcelone, kde si postupne budujú domov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu