Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Shakira bez mejkapu aj tehotenského bruška: Vyoblizovala ju veľryba!

Sharika dostáva šťavnatý bozk od skrotenej veľryby. Zobraziť galériu (10)
Sharika dostáva šťavnatý bozk od skrotenej veľryby. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Šťavnatý bozk od kosatky! Hoci Shakira (35) posledné mesiace prejavuje nežnosti len svojmu mladšiemu milencovi, v morskom parku neodolala skrotenej veľrybe. Keďže si vyrazila „na prírodno“, s úsmevom na tvári sa nebojácne nechala vyoblizovať. Kam sa však podeli stopy po jej údajnom tehotenstve?

Falošný poplach? Ani nie pred mesiacom sme vás informovali o tom, že Shakira a jej súčasný partner Gerard Piqué spolu čakajú prvého spoločného potomka. Podľa zahraničných médií túto novinku nepriamo potvrdil speváčkin otec, ktorý sa preriekol v istom rozhovore. No zatiaľ čo kolumbijský magazín Gente spomínal už druhý trimester tehotenstva, čerstvý záber tomu vôbec nenaznačuje. Temperamentná kráska je stále štíhla ako prútik.

Bez kvapky mejakapu a v ležérnom outfite si Shakira tento týždeň užívala voľno v miamskom morskom parku. Na výlet sa vybrala s o 10 rokov mladším priateľom, no ten nebol jediný v jej blízkosti prejavujúci svoju náklonnosť. Blondínka si ochotne zapózovala aj s kosatkou dravou, ktorá jej venovala mokrú pusu rovno na líce.

Ktovie, či prominentná dvojica vôbec tušila, že veľrybie cicavce nie sú vždy také priateľské. Odstrašujúcim môže byť prípad cvičiteľky menom Dawn Brancheau z morského sveta v Orlande. Tú vo februári roku 2010 brutálne napadla a zabila kosatka dravá menom Tilikum. Prezývku „veľryba zabijak“ tak tento predátor očividne nenosí náhodou.

Shakira a Gerard sa zaobišli bez akýchkoľvek zranení a výlet vo dvojici si vychutnávali na maximum. Fámy ohľadom ich prvej ratolesti pritom naďalej zostávajú záhadou. Je totiž možné, že popová diva je tehotná len zopár týždňov a zatiaľ to na nej nie je vidieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu