Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zo známej herečky módna katastrofa: Eva, veď vyzeráš ako upratovačka!

Eva Mendes so smutným výrazom v tvári kašle na hviezdnu úpravu. Zobraziť galériu (11)
Eva Mendes so smutným výrazom v tvári kašle na hviezdnu úpravu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – S milencom odišiel aj jej hviezdny imidž? Hoci sme si na Evu Mendes (39) zvykli ako na vždy dokonale upravenú prirodzenú krásavicu, čerstvo rozídená herečka si očividne prechádza náročným obdobím. Svedčí o tom jej retro outfit, v ktorom sa vybrala do obchodu. Z diaľky by ste si ju ľahko pomýlili so zamestnankyňou upratovacej služby.

Krok vedľa! Aj keď za bežných okolností ku kráse Evy Mendes priveľa námahy netreba, aj u nej výber outfitu zohráva dôležitú rolu. Stačí sa pozrieť, v akej kreácii sa diva s kubánskymi koreňmi objavila v miestnych potravinách, aby doplnila zásoby. Ak by sa módni štylisti držali hesla „Šaty robia človeka“, celkom iste by ju bez mihnutia oka zaradili k upratovačkám.

Hollywoodska hviezda svoj imidž z červených kobercov odložila bokom a na nákup vyrazila len v pokrkvanej sukni s dĺžkou do polovice lýtok s retro vzorom. K nej si „doladila“ bielu košeľu zaviazanú v oblasti pása a celý outfit doplnila šatkou omotanou okolo hlavy. Nebyť jej prirodzene peknej tváre, herečku svetového formátu by v nej paparazzi ani nespoznali.

Eva v týchto dňoch nemá veľa dôvodov na úsmev, nakoľko sa jej partnerstvo s milencom Ryanom Gosslingom otriasa v základoch. Zdroj z okolia prominentnej dvojice pre portál Radar Online uviedol, že herci už ani netvoria pár: „Eva a Ryan sa rozhodli, že si dajú pauzu, aby prehodnotili svoj vzťah.“ Problém údajne spočíva v tom, že zatiaľ čo americká kráska túži po rodine a deťoch, jej miláčik akosi otáľa. Neprajníci si však šuškajú, že Eva od o šesť rokov mladšieho Casanovu nič iné ani očakávať nemohla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu