Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Túto hviezdu nespoznáte: Hollywoodsky fešák ako bezdomovec!

Pod dlhými vlasmi a hustou bradou sa skrýva tvár hollywoodskeho sexsymbolu. Zobraziť galériu (9)
Pod dlhými vlasmi a hustou bradou sa skrýva tvár hollywoodskeho sexsymbolu. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Vlasatý a zarastený! Hoci tento herec svojho času patril k najobletovanejším sexsymbolom, dnes mu z hviezdneho imidžu veľa nezostalo. Niekdajšieho lámača ženských sŕdc nepripomína už ani z diaľky. Spoznávajú ho vôbec vlastné deti?

Tomu sa povie poriadna zmena! Aj keď hollywoodsky Casanova neprekročil ešte ani štyridsiatku, momentálne vyzerá ako zanedbaný šupák, ktorý nemá na kaderníka. Dohladka oholená pleť a krátky zostrih sa totiž v jeho prípade stal iba matnou spomienkou. S hustou bradou a s hrivou ako lev si na benzínovú pumpu odskočil Ben Affleck!

Záber zarasteného herca, ktorý tankuje svoje luxusné fáro, k jeho najobľúbenejším zrejme patriť nebude. Fanúšičky platonicky zamilované do jeho chlapčenského imidžu však môžu zostať pokojné. Takýto nevábny zovňajšok je totiž v Benovom prípade dôsledok stvárnenia filmovej postavy. Momentálne nakrúca a režíruje thriller s názvom Argo, v ktorom sa pasoval do úlohy agenta CIA. A keďže sa dej odohráva v Iráne, zarastená tvár je takpovediac nevyhnutnosťou.

Ktovie, čo na takúto premenu hovorí Affleckova manželka Jennifer Garner. Tá totiž svoju kariéru obetovala a stala sa z nej matka na plný úväzok. Po tom, čo priviedla na svet dve dcérky, je opäť tehotná a údajne čaká chlapčeka. Radosť prominentného páriku tak ani nemôže byť väčšia. „Ben je nadšený myšlienkou, že bude mať malého spoločníka na šport. Nemôže sa dočkať, kedy svojho syna vezme na bejzbal a bude mu nahadzovať loptu,“ prezradil na herca blízky priateľ. Ostáva len dúfať, že pôrod prebehne hladko a všetko dobre dopadne.

Pravdivý príbeh: Z milionára som bezdomovcom!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu