Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Justin Bieber (17) už podstúpil test otcovstva!

Justin Bieber Zobraziť galériu (7)
Justin Bieber

LOS ANGELES - Kanadský spevák Justin Bieber podstúpil test otcovstva, aby tak dokázal, že syn Mariah Yeater nie je jeho. Test podľa portálu TMZ.com absolvoval 18. novembra v New Jersey. Údajná matka spevákovho dieťaťa síce stiahla zo súdu žiadosť, test otcovstva však aj tak požadovala.

"Stále trváme na teste DNA, a ak bude pozitívny, máme záujem o podporu dieťaťa. Kedykoľvek by sme mohli znovu žiadať o uznanie otcovstva súdnou cestou, my ale túto záležitosť chceme vyriešiť mimosúdne," povedal Yeaterovej právnik Jeffrey Leving. Tínedžerská hviezda tvrdenia mladej matky odmieta.

"Ako tvrdíme od začiatku, je smutné, že niekto si vymyslel také zákerné, hanlivé a dokázateľne falošné tvrdenie. Zvažujeme všetky naše možnosti, ako chrániť Justina," povedal hovorca speváka Matthew Hiltzik.

Yeater trvá na tom, že svojho syna splodila s Justinom Bieberom v zákulisí jeho koncertu, keď mal spevák šestnásť rokov. Postupne sa však začali objavovať dôkazy o tom, že si mladá matka vymýšľa.

Spevák totiž nielen ochotne absolvoval test otcovstva, ale tiež sa zistilo, že za otca toho istého dieťaťa označila v minulosti aj svojho expriateľa. Ten jej tvrdenia rovnako ako Bieber odmietol. Yeater žiadosť stiahla po tom, ako Bieberov právny zástupca Howard Weitzman informoval jej právnikov, že spevák plánuje súdne napadnúť tvrdenia mladej ženy.

Justin Bieber v súčasnosti chodí s 19-ročnou hviezdičkou Selenou Gomez. Ich vzťah sa začal v decembri 2010, teda dva mesiace po jeho údajnom stretnutí s Mariah Yeater. Nedávno mu vyšiel vianočný album Under the Mistletoe a na budúci rok chystá nahrávku Believe, na ktorej spolupracuje s rappermi Drakeom a Kanyem Westom. Informácie pochádzajú z webovej stránky www.hollywoodreporter.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu