Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Čo sú to za diskogule? Oblé speváčky napratané v ligotavých šatách!

Bacuľky Kelly Clarkson a Christina Aguilera Zobraziť galériu (8)
Bacuľky Kelly Clarkson a Christina Aguilera (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Obliny treba vedieť obliekať! Aj keď okrúhlejšie dámy častokrát pôsobia priam hriešne príťažlivo, pri nesprávne zvolenom outfite sa ich postava „krv a mlieko“ mení na hotovú katastrofu. Dôkazom je Christina Aguilera (30) s kolegyňou Kelly Clarkson (29). Cez víkend pripomínali nablýskané jaterničky!

Odvaha im nechýba! Hoci na odovzdávaní Amerických hudobných cien sa do hemžilo oslnivými kráskami, našli sa aj neforemné výnimky. Na pódiu sa outfitom neslávne blysli hneď dve bacuľaté speváčky. Tie totiž svoje objemnejšie krivky navliekli do šiat, aké bežne nosia superštíhle hviezdy. Christina a Kelly sa v nedeľu večer síce trblietali doďaleka, ligotavé róby im však len pridávali ďalšie kilá navyše!

V bielych minišatách sa pokúsila zažiariť blondínka Christina Aguilera, ktorá stavila na masívny dekolt. Jej bujné poprsie v hlbokom výstrihu však situáciu nezachránilo, práve naopak. V kombinácii s vypuklým bruškom a širokými bokmi pribratá hudobníčka pôsobila dojmom, že by sa jej zišla väčšia veľkosť!

Viditeľne objemnejšou figúrou prekvapila tiež Kelly Clarkson. Červené šaty jej možno vytvárali predvianočnú náladu, už na prvý pohľad jej však celkom zdeformovali postavu. Nečudo, že s takýmto vkusom je stále bez partnera. Médiá ju dokonca upodozrievajú z opačnej sexuálnej orientácie. „Ľudia hovoria, že som lesbička, ale ja naozaj nie som. Nikdy som s dievčaťom nebola! Je to hlúposť,“ bránila sa rozhorčená brunetka v nedávnom rozhovore. Kelly, na začiatok skús aspoň trochu obmeniť šatník!

Máte aj vy problémy s kilami navyše? Týchto chýb by ste sa mali vyvarovať!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu