Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kelly Clarkson balia tie najsexi dievčatá: Keby som bola lesbička, mám to ľahké

Šťastne nezadaná Kelly Clarkson Zobraziť galériu (10)
Šťastne nezadaná Kelly Clarkson (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Americká speváčka Kelly Clarkson priznala, že o ňu často prejavujú záujem lesbičky. Ako povedala pre magazín Cosmopolitan, dôvodom bolo v minulosti zrejme to, že veľmi dlho nemala priateľa.

"To je celkom urážka homosexuálnej komunity. Byť single neznamená, že máte homosexuálnu orientáciu. Mňa to ale samozrejme nikdy neurazilo. Stáva sa mi, že ma balia tie najsexi dievčatá," vysvetlila. "Môj Bože, keby som bola lesbička, mala by som to také jednoduché. Ale to nie je pre mňa, vždy som bola na chlapcov," dodala. Tiež tvrdí, že najlepší muži bývajú práve tí, ktorí nemajú odvahu pozvať ženu na rande.

Kelly Clarkson od víťazstva prvého ročníka súťaže American Idol v roku 2002 vydala päť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009) a Stronger (2011), pričom všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na svojom konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012). K jej najznámejším singlom patria skladby A Moment Like This, Miss Independent, Since U Been Gone, Behind These Hazel Eyes, Because of You, My Life Would Suck Without You či Stronger (What Doesn't Kill You). Je držiteľkou dvoch prestížnych hudobných cien Grammy a predala vyše 25 miliónov albumov. Clarkson sa v decembri zasnúbila so svojím priateľom, manažérom Brandonom Blackstockom, s ktorým tvorí pár od februára 2012. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu