Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Imidž nadovšetko: Má Victoria Beckham dcéru ako módny doplnok?!

Victoria Beckham s dcérou Harper Seven vždy perfektne ladí. Zobraziť galériu (2)
Victoria Beckham s dcérou Harper Seven vždy perfektne ladí. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Závratne vysoké podpätky a luxusná kabelka v ruke. V približne takejto podobe Victoria Beckham (37) ešte donedávna figurovala v predstavách väčšiny svojich fanúšikov. A v podobnom trende sa pred paparazzmi pretŕča aj po pôrode. S jediným rozdielom – namiesto tašky v rukách nosí dokonale zladenú dcérku!

Na imidž nedá dopustiť! Ak niektorá dáma v šoubiznise chce pôsobiť štýlovo za každú cenu, rozhodne je to módna ikona Victoria Beckham. Otázne ale je, či svoju lásku k trendovým kúskom a perfektnej úprave zovňajšku už dávno nepreháňa. Obeťou jej posadnutosti sa totiž očividne stáva aj nedávno narodená dcérka. Harper Seven a jej mama v oblečení vždy tvoria zohraný pár!

Victoria Beckham s dcérou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: isifa)

Kabelka, slnečné okuliare, opasok či šatka – to všetko patrí k doplnkom, ktoré dámy najčastejšie ladia k zvyšku outfitu. V prípade Victorie Beckham to ale vyzerá tak, že jej módnou vychytávkou sa stáva vlastná dcéra. Stačí sa pozrieť na zábery z uplynulých dní. Ak má dizajnérka hnedý huňatý kožuch, Harper má v rovnakej farbe dupačky aj mašľu vo vláskoch.  Pri modro-oranžových Victoriiných šatách zas dievčatku nechýbajú námornícke pančušky. Ružovú farbu, typickú pre maličké slečny, by ste u Harper hľadali márne!

Galéria: Victoria Beckham oblieka dcérku v podobných farbách ako samu seba.

Aj keď bývalá speváčka pri nákupoch oblečenia neváha míňať obrovské sumy peňazí, v potravinách sa z nej stáva celkom obyčajná žena, ktorá miluje akcie. Svedčia o tom slová zaskočených predavačiek. Ex-Spajska si pri platení za toaletný papier a praclíky bez ostychu pýtala zľavu: „Bolo úžasné stretnúť Victoriu v našej predajni. Všetok personál šalel, keď odišla. Bola veľmi milá a nepredvádzala žiadne maniere. Zostali sme v šoku, keď prejavila záujem o kartu zliav vo výške 25%. Je príjemné vidieť, že ona je rovnako normálna ako všetci ostatní.“ Pri miliónoch eur, ktoré ročne zarobí, však požiadavka na zľavu môže vyznievať naozaj trochu zvláštne!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu