Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Odvážna diktátorka módy: Aj po 60-tke vystavuje telo mladice!

Vera Wang Zobraziť galériu (6)
Vera Wang

LOS ANGELES – Stále vo skvelej forme! Dôkladná starostlivosť o vlastný zovňajšok a závideniahodná genetická výbava sa neuveriteľným spôsobom podpisujú na tele ďalšej z veteránok šoubiznisu. Na staré kolená sa najnovšie vyzliekla renomovaná dizajnérka Vera Wang. A tá sa vo svojich 62 rokoch ani bez šiat nemá za čo hanbiť, práve naopak.

Stojí za módnym úspechom celebrít tých najzvučnejších mien, no ona sama si popularitu vychutnáva v úzadí. Vo svadobných róbach z jej návrhárskej dielne sa vydával celý zástup hviezd, medzi ktorými nechýba  Ivanka Trump, Alicia Keys, Mariah Carey, Victoria Beckham, Avril Lavigne, Jennifer Lopez , Jennifer Garner, Sharon Stone, Hilary Duff, Uma Thurman, či Kim Kardashian. Niet preto divu, že o jej súkromie sa magazíny idú doslova potrhať.

Reportáž za múrmi príbytku Very Wang sa nedávno podarilo pripraviť časopisu Harper's Bazaar. Jeho najnovšie číslo tak zdobia exkluzívne zábery dizajnérkinej luxusnej vily, ktorá dýcha jednoduchou eleganciou a prepracovanými detailmi zároveň. Tým pravým bonusom je však samotná umelkyňa vo vyberaných outfitoch či dokonca polonahá. V korzete a v plavkách pri vlastnom bazéne útlou figúrou vyráža dych. Ovisnutú pokožku či iné známky starnutia by ste na nej hľadali márne.

Hoci si Vera ako svoju základňu zvolila kolotoč Veľkého jablka, na Los Angeles nedá dopustiť. Samotný Hollywood totiž na ňu pôsobí ďaleko pokojnejším dojmom. „New York je pre mňa najmä o práci. Ak by Los Angeles bola jeho verziou Západného pobrežia, asi by som sa zastrelila. Jeho klíma a životný štýl je ako ozajstné jin, ktorá dopĺňa moje newyorské jang,“ nechala sa počuť v rozhovore. Miláčika smotánky tak po toľkých rokoch v šoubiznise v sebe rozhodne nezaprie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu