Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Victoria Beckham zažiarila: Takto sa oblieka prudko štýlová diva!

Victoria Beckham v outfite vlastnej módnej značky Zobraziť galériu (9)
Victoria Beckham v outfite vlastnej módnej značky (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Módna ikona je späť! Po týždňoch, ktoré strávila starostlivosťou o svoju nedávno narodenú dcérku, sa Victoria Beckham (37) prvýkrát objavila vo svetlách reflektorov. A hviezdny návrat do šoubiznisových vôd u nej ani nemohol dopadnúť lepšie. Oslnila ako za starých čias!

Hviezdny styling od hlavy po päty! Ak niektorej celebrite zmena oblasti pôsobenia naozaj prospela, rozhodne je to Victoria Beckham. Zo speváčky v dievčenskej skupine Spice Girls sa totiž vykľula dizajnérka s citom pre detail a s nezameniteľným vkusom. Štýlové kolekcie, ktorých kúsky sama s obľubou nosí, sú toho jasným dôkazom!

Rozpustené dlhé lokne, úzke šaty do polovice lýtok, lodičky a v nich kožené štucne – to všetko cez víkend vytváralo dojem, že Victoria zostúpila priamo z módneho neba. Obtiahnutý outfit bez ramienok totiž zvýrazňoval nielen jej osí driek, ale aj bujný dekolt. Pri pohľade na návrhárkinu postavičku by len málokto veril, že už stihla porodiť štyri ratolesti!

Victoria Beckham
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Treba tiež podotknúť, že vyťažená mamička takýto exkluzívny imidž nezvolila vôbec náhodou. Na stretnutí obchodných titanov s názvom 2011 WWD Apparel & Retail CEO Summit totiž vystúpila s vlastným príhovorom. A o túto veľkú poctu sa podelila aj s dvoma miliónmi svojich nasledovníkov v sieti Twitter: „Nadšená mierim do New Yorku, aby som prehovorila na konferencii dámskej konfekcie.“ O tom, že jej reč sa opierala o bohaté skúsenosti a značný úspech, niet najmenších pochýb!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu