Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pippa je opäť single! Zostane ohrdnutá fešanda na ocot?

Pippa Middleton Zobraziť galériu (9)
Pippa Middleton

LONDÝN – Na manželský život zatiaľ nedozrela! To je jeden z dôvodov, prečo je sestra budúcej kráľovnej už opäť bez partnera. Napriek tomu, že Pippa Middleton (28) patrí k najžiadanejším ženám britských ostrovov, nedávno dostala od milenca kopačky. A je na najlepšej ceste stať sa starou dievkou!

Je okolo nej príliš rušno! Mať zástupy obdivovateľov po celom svete a otvorené dvere na každú spoločenskú udalosť či párty – to sú výsady, po ktorých túži väčšina (nielen) mladých žien. Stáť neustále v centre pozornosti však občas môže byť na škodu. Svoje vie o tom už aj britská celebrita Pippa Middleton, ktorá sa minulý týždeň rozišla s priateľom Alexom Loudonom. Ako vyšlo najavo, iniciátorkou rozchodu nebola ona!

O tom, že o brunetku sa médiá a spoločnosť zaujíma až príliš, svedčia slová exmilencovho kamaráta. Podľa neho totiž Alexovi ako milovníkovi kriketu a života v ústraní pohár trpezlivosti jednoducho pretiekol: „Pravda je taká, že Alex zbožňoval Pippu. Ale nedokázal vystáť ten cirkus okolo nej.“ Olej do ohňa vraj navyše prilievali aj potenciálni svokrovci: „Alexovi rodičia boli prívetiví, ale svojím spôsobom vlažní. Nevnímali Pippu ako manželský typ.“

Hoci sestra vojvodkyne z Cambridge zapĺňa stránky bulvárnych plátkov so železnou pravidelnosťou, svoju zodpovednosť si údajne dobre uvedomuje. „Pippa za spojením s kráľovskou rodinou vidí zlaté príležitosti, ale vie, že si nemôže dovoliť vyzerať vulgárne,“ bráni ju iný rodinný priateľ. Či sa jej nakoniec podarí nájsť toho pravého, ukáže až čas. Vo svojom veku by však pri vyberaní medzi nápadníkmi byť príliš prieberčivá nemala!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu