Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pippa Middleton napísala knihu: Zaplatili jej 400 tisíc libier!

Pippa Middleton Zobraziť galériu (7)
Pippa Middleton (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Sestra vojvodkyne z Cambridgu Pippa Middleton vydáva knihu o organizovaní večierkov. Napriek tomu, že ju celý svet pozná predovšetkým vďaka jej kráľovskému švagrovi a sexi zadku, ktorý predviedla na veľkolepej svadbe, v pracovnom živote sa venuje práve plánovaniu párty a osláv. Kniha s názvom Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends sa na trh dostane koncom mesiaca.

Časť publikácie zasvätila aj úvahe nad tým, čo jej priniesla náhla sláva a fakt, že ju zo dňa na deň spoznal celý svet. "Je trochu zarážajúce, keď vás poznajú po celom svete ešte pred vašou tridsiatkou, a to vďaka vašej sestre, švagrovi a zadku. Jedného dňa mi to všetko možno dá zmysel, no dnes to vidím tak, že to má svoje výhody aj nevýhody," uviedla 29-ročná Middleton.

"Určite mám možnosti, o akých sa mnohým len sníva, ale som hlavne typická dvadsiatnička, ktorá pracuje na svojej kariére a reprezentuje samú seba za niekedy veľmi zvláštnych okolností. Som od prírody optimistka a mám vo zvyku sa sústreďovať na výhody. A jedna z tých najatraktívnejších je tá, že som dostala šancu vydať túto knihu," napísala.

Vydavateľstvo Penguin Books údajne Pippe Middleton zaplatilo za knihu 400-tisíc libier. Samotná autorka nedávno uviedla, že si na napísanie titulu nenajala takzvaného ghostwritera, ako to robí mnoho slávnych ľudí. Podľa jej slov ho vytvorila celkom sama, aby sa mohla s ľuďmi podeliť o skúsenosti organizátorky večierkov a užívala si každú jednu minútu písania. Informácie pochádzajú z webstránky AceShowbiz.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu