Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajné zásnuby sestry vojvodkyne Kate: Pippa, čo ten veľký diamant?!

Pippa Middleton sa na verejnosti ukázala s diamantovým prsteňom. Zobraziť galériu (11)
Pippa Middleton sa na verejnosti ukázala s diamantovým prsteňom. (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN – Mieri pod čepiec? Keď pred oltár kráčala vojvodkyňa z Cambridge, aby svoje oficiálne „áno“ povedala Princovi Williamovi, v centre pozornosti sa razom ocitla jej sestra Pippa s dokonalým zadočkom. A prominentné dámy si svoje úlohy možno už čoskoro vymenia. V kuloároch sa totiž šušká, že aj slobodná slečna Middleton už našla svojho princa.

Dostala potajomky žiadosť o ruku? Aj keď Pippa Middleton s bankárom Nicom Jacksonom randí len približne pol roka, podľa posledných chýrov by už mohla pripravovať svadbu. Svedčiť o tom majú aj čerstvé zábery reportérov denníka Daily Mail, na ktorých sa brunetka pýši diamantovým prsteňom. Niektoré zdroje pritom tvrdia, že mladšia sestra budúcej kráľovnej je zasnúbená už tri mesiace.

Pippa včera v poobedných hodinách opúšťala svoju londýnsku kanceláriu nahodená v krátkych šatách mätovej farby so zapínaním na gombíky. Celkovo si niesla až dve väčšie kabelky, no pozornosť paparazzov tentoraz smerovala na drahý kameň vynímajúci sa na prstenníku. Sestra vojvodkyne ho však mala nastoknutý na pravej ruke a nie ľavej, ako to pri zásnubách býva zvykom. V médiách sa preto špekuluje, že ide o manéver na zahmlenie skutočnosti.

Podľa pôvodných správ sa Pippa s radostnou novinkou nepodelila z čisto nezištných dôvodov. „Pippa je zasnúbená už tri mesiace, ale nechcela strhnúť na seba pozornosť kvôli Kate a jej novorodeniatku. S Nicom túto udalosť oficiálne potvrdia na jej narodeniny,“ prezradil zdroj blízky kráľovskej rodine. Brunetka okrúhlu tridsiatku oslávi síce už o dva dni, no podľa magazínu Us Weekly verejnosť žiadne zásnuby očakávať nemusí. Časopis totiž tvrdí, že ide o vymyslenú kačicu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu