Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Spoznali by ste ho? Z detskej hviezdy mužný svalovec!

Jonathan Lipnicki sa za 15 rokov zmenil na nepoznanie. Zobraziť galériu (8)
Jonathan Lipnicki sa za 15 rokov zmenil na nepoznanie. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Blysol sa po boku slávnejšieho Toma Cruisea (49), dnes by ho však s prehľadom zatienil. Reč je o mladíkovi menom Jonathan Lipnicki (21), ktorého svet spoznal ako roztomilé dieťa. Od tých čias však ubehlo zopár rokov a blondiačik sa zmenil na nepoznanie. Je z neho svalnatý krásavec!

Vyrástol do sexepílu! Pri pohľade na malého chlapca vedľa áčkových hollywoodskych hviezd by len málokto tušil, že raz pôjde o prvotriedneho lámača ženských sŕdc. Jonathan Lipnicki totiž pred kamerou debutoval v roku 1996 v dráme s názvom Jerry Maguire. Ako dieťa so šibalským úsmevom odvtedy zažiaril ešte v snímkach Doctor Dolittle či Stuart Little, no výraznejší úspech nezaznamenal. Po rokoch však ohlásil veľký návrat!

Prenikavý pohľad, nebesky modré oči a vypracované telo, pri ktorom americkí fešáci s povolaním herca zelenejú závisťou. S takouto sexi vizážou sa Jonathan vyníma na čerstvých záberoch z posilňovne. Jeho obdivuhodnej forme sa tak čudovať ani nemožno. Veď poctivým cvičením s trénerom trávi celé hodiny!

Po takmer 15-ročnej odmlke sa mladý Casanova vracia do svetla reflektorov prostredníctvom nezávislého filmu For the Love of Money. Podľa vlastných slov totiž konečne nastal ten správny čas. „Som pripravený vrátiť sa a pracovať. Ľudia ma budú mať navždy v pamäti ako šesťročného chlapca. Takže mojou úlohou je tvrdo makať, ísť na správne miesta a narobiť rozruch,“ načrtol svoje veľké plány. A ako sa zdá, pozitívna odozva nenechala na seba dlho čakať!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu