Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Chodúr poriadne pribral: Pozrite, ako ho milenka vykŕmila!

Martin Chodúr sa za dva roky takto zmenil. Zobraziť galériu (8)
Martin Chodúr sa za dva roky takto zmenil.

PRAHA - Zmenil sa! Hoci Martin Chodúr (21) od čias SuperStar systematicky priberal na váhe, v poslednej dobe je na ňom zaguľatenie najvýraznejšie. Vidno to najmä na spevákovej tvári a tiež bruchu. Šaty, ktoré si kúpil pred časom, sú mu tesné.

Martin Chodúr už necelé dva roky chodí s českou podnikateľkou Ivonou Selníkovou. Tá je od neho staršia o 16 rokov. Plavovláska sa výrazne podpísala pod celkovú premenu spevákovho imidžu. Pod jej vplyvom si upravil šatník, účes a dal si vybieliť zuby. Najnovšie však vidno aj inú zmenu - kilá navyše.

Je evidentné, že mladík sa má po blondínkinom boku ako v bavlnke. A tak neustále priberá. Má plnšiu tvár, ale aj brucho. Vypasovaná košeľa, ktorú si pred pár dňami obliekol do programu českej televízie Barrandov, by sa mu okolo krku ani nepodarila zapnúť. Ostravák mal tesné aj sako.

Martin v súčasnosti pôsobí staršie a hlavne usadlejšie. Ktovie však, ako jeho premenu vníma štíhla podnikateľka. Keď sa to pokúsil denník Blesk zistiť, spevák túto tému odmietol. „O svojom súkromí sa baviť nebudem,” odbil redaktorku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu