Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Spuchnutá Pippa Middleton: Takto zle ešte nevyzerala!

Za Pippou Middleton v takejto podobe by sa veľa mužov zrejme neobzrelo. Zobraziť galériu (9)
Za Pippou Middleton v takejto podobe by sa veľa mužov zrejme neobzrelo. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Stráca na kráse? Hoci Pippa Middleton (28) patrí k najostrejšie sledovaným celebritám v Británii, aj jej sa občas pritrafí katastrofálne ráno. Tento týždeň si do práce vykračovala v podobe, v akej sme ju ešte nevideli. Strhanú a opuchnutú ako po ťažkom fláme!

Kam sa podel jej povestný šarm? Mladšia sestra vojvodkyne z Cambridge je síce vnímaná ako nová ikona šoubiznisu, od dokonalosti má však na míle ďaleko. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery z londýnskych ulíc, ktoré jej ani trochu nelichotia. Toto je zaručene najhorší imidž, s akým ju paparazzi kedy pristihli!

Nafúknutá tvár, dvojitá brada a obrovské kruhy pod očami – to všetko vo štvrtok ráno nasvedčovalo tomu, že Pippa sa v noci zrejme príliš nevyspala. A situáciu sa jej, bohužiaľ, nepodarilo zachrániť ani líčením. Oči si síce orámovala čiernou ceruzkou, no vyzerala ako práve zobudený krtko!

Či sa za brunetkiným nevábnym zovňajškom skrýva divoký žúr alebo zdravotné problémy, zatiaľ nevedno. Isté však je, že sestra princeznej Catherine by si na svoju vizáž mala dávať väčší pozor. Za posledné mesiace si už predsa mohla zvyknúť, že fotografi sú jej neustále v pätách. Ak sa takáto zničená nechá vyfotografovať častejšie, je celkom možné, že naozaj zostane na ocot!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu