Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ups, tak toto nevyšlo: Hollywoodska diva navlečená vo vreci!

Uma Thurman pochovala závideniahodnú figúru v beztvarom outfite. Zobraziť galériu (9)
Uma Thurman pochovala závideniahodnú figúru v beztvarom outfite. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Kam sa podel jej vycibrený vkus? Ak niekto uplynulý víkend na červenom koberci totálne prepadol, rozhodne to bola americká herečka Uma Thurman (41). Tá sa síce aj v zrelom veku môže pochváliť výstavnými krivkami, rozhodla sa však ukázať pravý opak. Postavičku ako lusk utopila v neforemnom vreci!

Tomuto sa hovorí zabijak hollywoodskeho sexepílu! Niet nijakých pochýb o tom, že hviezda snímky Kill Bill patrí v Mekke americkej kinematografie k najatraktívnejším štyridsiatničkám. To, čo na sebe predviedla počas sobotňajšieho galavečera, však s týmto statusom veľa spoločného nemalo. Uma sa totiž zahalila veľkým množstvom látky neurčitého tvaru.

Čierna sukňa a biela blúzka – na takúto kombináciu blondínka vsadila v domnienke, že na červený koberec vnesie závan originálnosti. Ovácie však za takýto výber, bohužiaľ, nezožala. Elegancia a glamour, na aký sme u nej zvyknutí, sa celkom vyparil. Obrovská sukňa nazberaná v páse mala zrejme vytvárať dojem vlečky. V skutočnosti však pôsobila ako narýchlo pošpendlený kus závesu!

Uma Thurman
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)

To, čo pokazila nešťastne zvoleným outfitom, však Uma dobehla aspoň vizážou tváre. Pod ľahkým mejkapom totiž zahviezdila bezchybnou pleťou s minimom očných vrások. Na pery zvlnené do úsmevu použila výraznejší červený rúž s vysokým leskom. Ostáva teda len dúfať, že nabudúce sa módnym experimentom radšej vyhne. Do vienka dostala krásy viac než dosť – stačí ju len bez ostychu ukázať!

Uma Thurman
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu