Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hviezdy zažiarili v Cannes: Predviedla sa aj kráska bez ruky!

Bethany Hamilton a Cheryl Cole Zobraziť galériu (7)
Bethany Hamilton a Cheryl Cole

CANNES – Tak toto sa im podarilo! Penelope Cruz, Sarah Jessica Parker, Uma Thurman, ale aj surferka Bethany Hamilton dokázali, že sa vedia obliekať na najvyššej úrovni. V róbach, ktoré predviedli v Cannes, vyzerala jedna lepšie ako druhá!

Bethany Hamilton na festivale
Zobraziť galériu (7)

Jemná Bethany Hamilton: Ako víla!

Surferka (21) prišla ako trinásťročná pri strete so žralokom o ruku. Na surfovanie napriek tomu nezanevrela a na červenom koberci opäť dokázala, že sa so svojím hendikepom naučila žiť. Jej príbeh zachytáva film Soul Surfer. Éterická biela róba s výšivkami a striebornými okrasami spravila z akčnej surferky nežnú kvetinku. Najkrajšou ozdobou však bol aj tak úsmev na blondínkinej tvári...

Penelope Cruz a Johnny
Zobraziť galériu (7)

Penelope Cruz: Tejto pirátke by neodolal nik!

Penelope (37) si na premietanie svojho najnovšieho filmu, pokračovania série Pirátov z Karibiku, obliekla šedivo striebornú róbu, ktorá zvýraznila všetky jej krivky. V spoločnosti tejto krásky sa nestratil ani jej herecký partner Johnny Depp, ktorý si svoj pirátsky šarm dokáže vďaka oblečeniu a doplnkom uchovať aj na takejto slávnostnej akcii.

Uma Thurman na festivale
Zobraziť galériu (7)

Pohodová Uma Thurman: Očarila v bielej!

Takmer ako nevesta! Biele šaty síce neponúkli pohľad na herečkine (41) plné poprsie či dlhé nohy, napriek tomu v nich Uma vyzerala skvele. Dokonca sa nezvykle vykašľala aj na topánky s vysokými podpätkami a vymenila ich za jemné sandálky. Šedá vlečka vykúkajúca spod šiat však môže na niekoho pôsobiť trochu rušivo.

Sarah Jessica Parker na
Zobraziť galériu (7)

Farebná Sarah Jessica Parker: Módna ikona sa nezaprela!

Originálna ako vždy! Sarah Jessica Parker (46) predviedla na premietaní svojho filmu I Don´t Know How She Does It (Neviem, ako to robí) dlhú rozviatu róbu od Ellie Saab. Šaty síce zahalili herečku doslova od hlavy až po päty, na druhej strane však pútali pozornosť svojím výrazným vzorom a milovníkov módnych vychytávok určite zaujali.

Cheryl Cole na festivale
Zobraziť galériu (7)

Vzrušujúca Cheryl Cole: Nevinná farba, provokujúci strih!

Porekadlo v jednoduchosti je krása sa v tomto prípade opäť potvrdilo. Biela farba, minimalistický strih s dvomi výraznými prvkami – veľkou zlatou sponou a najmä obrovským výstrihom. Speváčka známa zo skupiny Girls Aloud (27) dokázala, že keď niečomu naozaj rozumie, tak je to okrem spevu móda. Prítomným doslova zobrala dych!

Rachel McAdams na festivale
Zobraziť galériu (7)

Netradičná Rachel McAdams: Stavila na nohavice!

Nohavice v Cannes síce nie sú úplne neznámym pojmom, väčšina herečiek však na rozdiel od Rachel (32) stále dáva prednosť sukni či šatám. Blondínka si vybrala voľný predĺžený model s poriadne vysokým pásom doplnený trblietavým béžovým topom. A hoci tento outfit nie je úplný prepadák, mohlo to byť aj lepšie!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu