Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dobité Madonna a Natalie Portman: Čo sa im to stalo?!

Madonna a Natalie Portman Zobraziť galériu (16)
Madonna a Natalie Portman

LOS ANGELES – Pri tomto pohľade tuhne krv v žilách! Modriny, škrabance a krv – tak hrôzostrašne vyzerajú dve popredné svetové hviezdy na záberoch, ktoré môžu ich fanúšikom nahnať poriadny strach. Nejde totiž o žiadny filmový mejkap!

Poriadne dobité! Aj celebrity môžu dostať nejakú tú ranu, to však našťastie nie je prípad týchto dvoch dám, ani ostatných hviezd v galérii. Ich zranenia majú totiž na svedomí šikovní grafici, ktorí sa zapojili už do niekoľkých ročníkov súťaže o najlepšiu policajnú snímku celebrity na stránkach worth1000.com. A ako vidieť z výsledných fotografií, niektorí sa s touto úlohou poriadne vyhrali!

Medzi známymi ľuďmi, ktorých grafici stvárnili s ranami od bitky nechýbala napríklad ani herečka Uma Thurman. Po jej účinkovaní vo filme Kill Bill by však mnoho fanúšikov mohlo považovať jej fotografiu za reálny záber z natáčania.

V úlohe obete sa tu objavil netradične aj Mel Gibson, ktorý je v súčasnosti skôr známy svojimi údajnými útokmi na expartnerku Oksanu, ktorú vraj bíjaval pri sexe. Podľa jeho fotografie z policajnej stanice by sa mohlo zdať, že to bolo skôr naopak. Nebola to však Oksana, kto si ho vzal do parády, ale nadšení priaznivci grafických programov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu