Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jessica Simpson bez zábran: V tehotenstve ju najviac trápi prdenie!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (9)
Jessica Simpson (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Úprimnosť nadovšetko! Hoci väčšina celebrít si svoje súkromie prísne stráži, Jessica Simpson (30) sa neváha podeliť aj s najintímnejšími detailami. V súvislosti so svojím tehotenstvom verejne priznala pomerne háklivý jav, ktorý na sebe spozorovala. Počítala, koľkokrát denne si uľaví!

Viac informácií ako treba? Aj keď Jessice Simpson priznanie tehotenstva trvalo celú večnosť, jej skúposť na slová už zrejme pominula. Odkedy svojím halloweenskym kostýmom potvrdila, že so snúbencom Ericom Johnsonom čakajú prvý prírastok, tajnosti nerobí. Dokonca ani v prípade, ak ide o niečo naozaj pikantné – uvoľňovanie črevných plynov.

Môžu za to hormóny? Humor americkej hviezdičke síce nikdy nechýbal, jedným z posledných komentárov v sieti Twitter však poriadne prekvapila. Zaujal ju totiž fakt, že priemerný človek si denne uľaví aj 15 krát. Na to okamžite reagovala postrehom, že v tehotenstve tento údaj zďaleka neplatí: „Priemerná tehotná žena prdí 15 krát viac!“ Súdiac podľa uvedeného príspevku sa teda zdá, že v speváčkinej domácnosti je v týchto dňoch naozaj dusno!

Jessica Simpson sa v
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Twitter)

Napriek spomínanému nadúvaniu však Jessica svoje prvé tehotenstvo údajne znáša veľmi dobre. Cíti sa v poslednom čase síce unavenejšie než inokedy, rannými nevoľnosťami ale netrpí. Jej kamarátka dokonca prezradila, že blondínka si zvykla na takpovediac dôchodcovský režim. „Jessica chodí do postele extrémne skoro a vstáva už o pol šiestej ráno,“ cituje svoj zdroj magazín Us Weekly. V ktorom mesiaci gravidity sa speváčka nachádza, s istotou nevedno. Podľa názoru nezávislých lekárov by však mohla byť približne v 26. týždni.

Trápi vás nadúvanie? Takto sa mu vyhnete!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu