Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehuľka Jessica Simpson: Prsia jej rastú do obrovských rozmerov!

Tehotná Jessica Simpson Zobraziť galériu (6)
Tehotná Jessica Simpson (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Tomu sa povie poriadna záťaž! Hoci má Jessica Simpson do pôrodu ešte zopár týždňov čas, už teraz je zaguľatená viac, ako zrejme sama očakávala. Nezväčšuje sa jej totiž len bruško, ale aj bujné prednosti. A tie má naliate ako dva obrovské balóny!

Jej chrbát si vytrpí svoje! Aj keď hrudník Jessicy Simpson vzbudzoval pozornosť odjakživa, v týchto dňoch je doslova neprehliadnuteľný. Speváčka svoje tehotenstvo oficiálne potvrdila síce iba pred mesiacom, no už sa stihla výrazne zaguľatiť. V priberaní dokonca pripomína staršiu kolegyňu Mariah Carey, na ktorú sa v druhom stave prilepilo úctyhodných 30 kilogramov. Žeby aj Jessica nosila pod srdcom dvojičky?

Brucho zarovno nosom a enormne veľké vnady! S takýmito krivkami známa blondínka v utorok prekvapila v newyorskom Múzeu moderného umenia, kam si odskočila na odovzdávanie cien za topánkové módne trendy. V bordových šatách nechala vyniknúť tvarom budúcej mamičky, pričom žiarivý úsmev rozdávala na všetky strany. Pri pohľade na jej spokojnú tvár a zaoblené telo treba uznať, že jej tehotenstvo naozaj prospieva. Chrbát však pod takou ťarchou určite dostáva poriadne zabrať!

Napriek tomu, že Jessica pôsobí nadmieru vyrovnane, s určitými hormonálnymi zmenami sa vyrovnáva ťažšie. „Ľudia zvyknú hovoriť, že tehotné ženy žiaria. Podľa mňa je to preto, že sú upotené na smrť,“ posťažovala sa v rozhovore pre magazín People. Počas galavečera sa však vhodne zvoleným outfitom zaobišla bez mokrých máp v podpazuší. Na kráse jej tak tehotenstvo rozhodne neuberá, práve naopak!

Ktorým celebritám narástli prsia vďaka silikónom nájdete TU!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu