Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bieber má opäť problém: Matka chce test otcovstva mimo súdu!

Justin Bieber Zobraziť galériu (6)
Justin Bieber

LOS ANGELES - Údajná matka dieťaťa kanadského speváka Justina Biebera síce stiahla zo súdu žiadosť, test otcovstva však požaduje stále.

"Vyjednávame s Bieberovým zástupcom, aby sme dosiahli dohodu a testy sa vykonali v súkromí," povedal pre magazín People jeden z nových advokátov Mariah Yeater Jeffrey M. Leving. "Samozrejme, že verím tvrdeniam mojej klientky," odpovedal Leving na otázku novinárov, či za Yeater skutočne stojí.

"Dnes som sa s Mariah rozprával, niekto sa jej nedávno vyhrážal. Zmenila si telefónne číslo, takže hrozby smrti už telefonicky nedostáva. Je to mladá 20-ročná matka, ktorá sa bojí o bezpečnosť seba a svojho dieťaťa," dodal právnik.

"Ako tvrdíme od začiatku, je smutné, že niekto si vymyslel také zákerné, hanlivé a dokázateľne falošné tvrdenie. Zvažujeme všetky naše možnosti, ako chrániť Justina," povedal hovorca hviezdy Matthew Hiltzik.

Yeater tvrdí, že mala sex s Justinom Bieberom, keď mal šestnásť rokov, počas jeho koncertovania v Staples Center v októbri 2010. Mladá matka od neho súdnou cestou požadovala, aby sa priznal k otcovstvu jej syna, ktorého porodila pred približne tromi mesiacmi. Bieber svoje otcovstvo popiera. V rozhovore pre televíziu NBC tiež uviedol, že Mariah Yeater nikdy nestretol.

Mladý spevák v súčasnosti chodí s 19-ročnou hviezdičkou Selenou Gomez. Ich vzťah sa začal v decembri 2010, teda dva mesiace po jeho údajnom stretnutí s Mariah Yeater. Nedávno mu vyšiel vianočný album Under the Mistletoe a na budúci rok chystá nahrávku Believe, na ktorej spolupracuje s rappermi Drakeom a Kanyem Westom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu