Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Charlie Sheen v novom sitkome: Podrobnosti o deji!

Charlie Sheen Zobraziť galériu (8)
Charlie Sheen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Charlie Sheen, ktorého v marci vyhodili zo seriálu Dva a pol chlapa (2003), sa na televízne obrazovky vráti v lete 2012 v jeho novom seriáli, ktorý odvysiela televízia FX. Ako televízia vo štvrtok potvrdila, pôjde o avizovaný sitcom Anger Management inšpirovaný snímkou Kurz sebaovládania z roku 2003.

Sheen v ňom bude hrať terapeuta v kurze sebaovládania, ktorý bude svojimi neobvyklými metódami spôsobovať chaos v životoch svojich pacientov, uviedla FX.

Sitcom Anger Management, v ktorom bude mať hviezda významný vlastnícky podiel, bude inšpirovaný spomínaným filmom z roku 2003, v ktorom hlavné úlohy stvárnili Adam Sandler a Jack Nicholson. FX si objednala 10 epizód, ktoré začnú nakrúcať začiatkom roka 2012.

"Myslíme si, že Bruce Helford, Joe Roth a Charlie Sheen prišli so skvelým zábavným priestorom pre Charlieho herecký talent a postavou, na ktorú sa veľmi tešíme, ako ju zahrá," uviedol vo svojom vyhlásení prezident a generálny manažér FX Networks John Landgraf.

Nový seriál má Sheenovi pomôcť opäť naštartovať kariéru po tomto nepokojnom roku. V čase účinkovania v seriáli CBS Dva a pol chlapa, v ktorom hral sukničkára a starého mládenca Charlieho Harpera, bol Sheen najlepšie plateným televíznym hercom na svete. V marci ho však vyhodili po niekoľkotýždňovom medializovanom spore, v ktorom verbálne napadol všetkých tvorcov seriálu. V sitcome ho nahradil herec Ashton Kutcher.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu