Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tučná Christina Aguilera: Na ulici iba v nohavičkách!

Christina Aguilera bez spodnej časti oblečenia upútala vykúkajúcimi nohavičkami. Zobraziť galériu (7)
Christina Aguilera bez spodnej časti oblečenia upútala vykúkajúcimi nohavičkami. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Mohutné stehná viac v tesných outfitoch netrápi! Zdá sa, že Christina Aguilera (30) si s pribúdajúcimi kilami ťažkú hlavu nerobí. Než by mala objemnejšie partie trýzniť v úzkej sukni či v nohaviciach, vyrazí si radšej bez nich. Veď čo na tom, že pretŕča aj spodnú bielizeň?!

Jej sebavedomie nepozná hraníc! Zatiaľ čo médiá a mnohé celebrity sa na účet jej korpulentnej figúry výborne zabávajú, Christina je stále „nad vecou“. Svedčí o tom jej najnovší výstrelok, na ktorým štylisti a módni kritici len nechápavo krútia hlavou. Speváčka sa v losangelských uliciach premáva bez spodnej časti oblečenia!

Tučné stehná v pančuchách a nohavičky von! Takto nejako vyzerá recept rozkysnutej hviezdy, ktorá zrejme nemá čas na nákupy. Pred vynovením šatníka o outfity väčšej veľkosti dáva prednosť svojskej slobode. Tento týždeň sa tak o rozruch postarala hneď dvakrát. Najskôr si len v tričku vyrazila na večeru so súčasným milencom Mattom Rutlerom, vzápätí sa takto naľahko objavila za bieleho dňa.

Christina Aguilera s milencom,
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)
Christina Aguilera bez spodnej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)

Aj keď z takýchto kreácií blondínkini fanúšikovia veľkú radosť nemajú, Kelly Osbourne tú svoju neskrýva. V nedávnom rozhovore už opäť neudržala škodoradosť na uzde a do Christiny zarýpala týmito slovami: „Volala ma tučnou celé roky. Ja som taká tlstá, ako je ona, nikdy nebola.“ Christina by sa tak nad svojou garderóbou mala vážne zamyslieť. Veď už aj vo vlastných radoch začína byť doslova na smiech!

Ste závislí na jedle? Zobuďte sa skôr, ako sa prejete k obezite!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu