Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Trapas Aguilery na pohrebe: Krv na nohách! Mala menštruáciu?

Christina Aguilera sa so svojím vzorom rozlúčila s prímesou faux-pas. Zobraziť galériu (11)
Christina Aguilera sa so svojím vzorom rozlúčila s prímesou faux-pas. (Zdroj: mediatakeout.com)

LOS ANGELES – Dostala nečakane „svoje dni“? Hoci sa rozlúčka s legendou Ettou James († 73) niesla v znamení hlbokých emócií, nezaobišla sa bez menšieho škandálu. Postarala sa oň Christina Aguilera (31), ktorá dorazila v sukni. Spod tej jej priamo počas vystúpenia začala vytekať červená tekutina.

Tomu sa povie nepríjemná nehoda! Niet najmenších pochýb o tom, že Christina sa na svoje vystúpenie pripravovala naozaj poctivo. Svedčil o tom aj jej decentnejší čierny kostým, ktorý disponoval „len“ poriadne hlbokým výstrihom. Napriek tomu však blondínka už na prvý pohľad nebola vo svojej koži. Okrem silných emócií sa musela popasovať aj s tekutinou na nohách, ktorá nápadne pripomínala krv.

Čo v skutočnosti za touto nehodou stojí, s určitosťou nevedno. Predpokladať by sa dalo porezanie pri holení, v tom prípade by však krvácanie bolo zrejme slabšie. Zahraničné médiá preto okamžite rozprúdili špekulácie, že by mohlo ísť o menštruačný cyklus. Tak či onak, Christina si očividne prežila krušné chvíľky. Vo videu pod článkom sa totiž od 38. sekundy posnažila poutierať. Trpkú príchuť incidentu si tak od samého začiatku dobre uvedomovala.

Napriek trapasu so zakrvavenými nohami popová diva predviedla obdivuhodný spevácky výkon. Blysla sa s obľúbenou skladbou At Last od zosnulej hviezdy, ktorá pre ňu predstavovala veľký vzor. S roztraseným hlasom to priznala v prejave, ktorým uviedla svoje vystúpenie: „Spievať tu dnes je pre mňa veľmi citlivou záležitosťou, veľa to pre mňa znamená. Celý svoj život som túžila spievať ako Etta James, byť ako ona. Spomedzi všetkých speváčok, ktoré som počula, ona bola ako stvorená pre moju dušu.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu