Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Verbálny útok Daniela Craiga: Kardashianovci sú idioti!

Daniel Craig Zobraziť galériu (9)
Daniel Craig (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britský herec Daniel Craig (43) nazval rodinu Kardashianovcov idiotmi, čím narážal na to, že si na živobytie zarábajú pretriasaním svojho súkromia na televíznej obrazovke.

"Súkromie nemôžete kúpiť späť. 'Chcem súkromie.' Choď do čerta. Boli sme vo vašej obývačke. Boli sme pri tvojom pôrode. Nakrútila si to a a ukázala si nám placentu a teraz chceš nejaké súkromie?" rozohnil sa herec v rozhovore pre britský časopis GQ.

"Pozrite na Kardashianovcov, majú milióny. Myslím, že neboli na tom vôbec zle, ale pozrite na nich teraz. Pomyslíte si: 'Stačí sa na obrazovke správať ako idiot a zaplatia mi milióny'. Nechcem ich však súdiť, aj keď to zjavne robím," dodal.

Herec, ktorý si detaily zo svojho života úzkostlivo stráži, sa nedávno zosobášil s britskou herečkou Rachel Weisz. Craig je známy predovšetkým ako predstaviteľ agenta Jamesa Bonda. Túto postavu po prvý raz stvárnil v snímke Casino Royale (2006), o dva roky neskôr si agenta Jej veličenstva zahral v bondovke s poradovým číslom 22 - Quantum of Solace.

Dvadsiata tretia bondovka Skyfall s Craigom v hlavnej úlohe sa dostane do európskych kín 26. októbra 2012. Rodák z Chesteru sa predstavil aj v snímkach ako Mníchov (2005) či Muži, ktorí nenávidia ženy (2011). V auguste mal premiéru sci-fi western Kovboji a votrelci, v ktorom si zahral po boku Olivie Wilde, Harrisona Forda a Sama Rockwella. Informácie pochádzajú z webovej stránke www.foxnews.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu