Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kutcherove sexuálne chúťky: Milenka prezradila podrobnosti!

Sara Leal prezradila, ako prebiehala jej vášnivá noc s Ashtonom Kutcherom. Zobraziť galériu (6)
Sara Leal prezradila, ako prebiehala jej vášnivá noc s Ashtonom Kutcherom.

LOS ANGELES – Poriadne si to obaja užili! Tak osudnú noc opisuje Sara Leal (23), s ktorou Ashton Kutcher (33) podviedol manželku Demi Moore (48) na ich šieste výročie svadby. No zatiaľ čo hollywoodsky párik o tejto afére zaryto mlčí, mladá blondínka si už pustila ústa na prechádzku. Prezradila pikantné detaily!

Ashton má v posteli výdrž! Presne to vyplýva zo šteklivého rozhovoru, ktorý Sara Leal pred pár dňami poskytla magazínu Us Weekly. Jeho čitateľov však najskôr upozornila, že k žiadnej nevere by nedošlo, pokiaľ by bol americký herec úprimný. Na otázku, či je ženatý, totiž Ashton odpovedal, že so svojou zákonitou polovičkou už nejaký čas žijú oddelene.

Zaujímavosťou je, že podľa Sarinej výpovede mal televízny Casanova zálusk aj na jej najlepšiu kamarátku Martu Borzuchowski. K sexu v trojici však nakoniec nedošlo a Ashton sa musel uspokojiť „len“ s jednou slečnou. Tá sa však rozhodne nesťažovala, práve naopak. Ashtona ako milenca vychválila do nebies.

„Mali sme sex dvakrát. Všetko bolo prirodzené, užili sme si to. Bol dobrý, nešlo o nič divné ani perverzné,“ nadchýnala sa blondínka. Najväčšiu radosť údajne mala z toho, že Ashton nepoužil kondóm a ich spoločné radovánky neodflákol: „Mal skvelú výdrž, robili sme to asi dve hodiny.“ Hoci takéto slová hercovi doslova hladkajú ego, jeho manželke sa zaručene nečítajú ľahko. Väčšie poníženie si snáď ani ona sama nedokáže predstaviť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu