Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Christina Aguilera na nepoznanie: Strapatá, rozmazaná a tučná!

Christina Aguilera si na koncert zvolila nešťastný outfit Zobraziť galériu (11)
Christina Aguilera si na koncert zvolila nešťastný outfit (Zdroj: SITA/isifa)

CARDIFF - Upadá stále viac a viac! Kedysi bola Christina Aguilera (30) jednou z najväčších sexíc pop music, dnes vyzerá ako nevkusná karikatúra samej seba. Kilá navyše, zlý mejkap a hrozný účes – tak sa predviedla na svojom poslednom vystúpení!

Čo sa to s ňou stalo? Speváčka spustnutým výzorom, ktorý predviedla  pri príležitosti spomienky na zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona, doslova šokovala fanúšikov. „Je to vôbec ona?“ šepkali si zrejme neveriacky pri pohľade na strapatú ženu, ktorej cez hrivu peroxidových vlasov nebolo ani poriadne vidieť do tváre.

Christina svoju prípravu na vystúpenie zjavne podcenila. Mejkap jej počas spevu Jacksonovej piesne Dirty Diana poriadne nedržal a nezachránilo ju ani množstvo príčeskov, ktorými chcela svojim vlasom dodať objem navyše. Najhorší bol však asi jej výber oblečenia. Speváčka si zrejme neuvedomila, že za posledné roky pekných pár kíl pribrala a sieťované pančuchy a obtiahnutý trikot už jej postave nelichotia tak ako kedysi.

Spev jej vyšiel! Christina na počesť Michaela Jacksona zaspievala aj jednu z jeho obľúbených piesní, Smile od Charlieho Chaplina. Pri nej predviedla o niečo lepší outfit – tmavomodré elegantné šaty po kolená, ktoré pre zmenu viac zahaľovali ako odhaľovali. Tento štýl speváčke sedí oveľa viac – aspoň kým nezhodí zo desať kíl!

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu