Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Madonne unikli fotky: Bez cenzúry vyzerá ako starý chlap!

Madonne unikli fotky, na ktorých sexicu rozhodne nepripomína. Zobraziť galériu (11)
Madonne unikli fotky, na ktorých sexicu rozhodne nepripomína. (Zdroj: Dail Mail)

LOS ANGELES - Tieto zábery ste nikdy nemali vidieť! Aj keď Madonna po päťdesiatke dokáže ohúriť dokonale vyhladenou tvárou, jej telo už mladistvo nepôsobí ani náhodou. Dôkazom sú fotografie, ktoré nedávno prenikli na internet. Speváčku by ste viac k sexsymbolu rozhodne neprirovnali, práve naopak.

Tomuto sa hovorí ozajstné poníženie! Hoci kráľovná popu bojuje s vekom, ako sa len dá, krutú pravdu pred svetom už neskryje. V médiách sa totiž objavili fotky, na ktorých ženu v najlepších rokoch zďaleka nepripomína. Madonna bez retuše môže o krivkách mladice tak akurát snívať. Vychudnutou postavou sa podobá na vyžitého muža!

Šľachovité ruky, vystúpené žily, zošuverená koža a telo samý sval. V takejto forme sa popová diva nechala zvečniť ešte pred tromi rokmi v Brazílii pre magazín W. Zábery, ktoré vznikli v zákulisí fotenia, však fanúšikom veľkú radosť neurobili. Na takmer nenalíčenej Madonne v spodnej bielizni by ste ženské krivky hľadali márne.

Zaujímavosťou je, že aj napriek príliš svalnatej stavbe tela si 53-ročná speváčka zakaždým dokáže omotať okolo prsta mladého zajačika. Počas vtedajšieho fotenia zbalila modela Jesusa Luza, momentálne randí s Brahimom Zaibatom. A s ním to podľa najčerstvejších informácií myslí naozaj vážne. "Madge cíti, že s Brahimom jej ubúdajú roky," prezradil zdroj z Madonninho blízkeho okolia. Žeby sa hudobníčka na staré kolená opäť vydala?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu