Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Radovánky vo vani: Ashton Kutcher si užíval so štyrmi naraz!

Ashtona Kutchera v spoločnosti viacerých dievčat usvedčili fotky v magazíne Star. Zobraziť galériu (7)
Ashtona Kutchera v spoločnosti viacerých dievčat usvedčili fotky v magazíne Star.

LOS ANGELES - Nebola len jedna! Aj keď za rozpadom manželstva Demi Moore (48) a jej o 15 rokov mladšej polovičky mala stáť mladá blondínka, situácia je nakoniec ďaleko vážnejšia. Vyzerá to totiž tak, že Ashton Kutcher si v osudnú noc doprial spoločnosť viacerých dievčat naraz. Fotky ho usvedčili!

Nevera na výročie svadby - to nie je jediná horká pilulka, ktorú musí hollywoodska diva Demi Moore prehltnúť. Hoci sa najprv šuškalo, že Ashton si v hotelovej izbe užíval "len" s 23-ročnou Sarou Leal, vzápätí sa objavilo šokujúce svedectvo. Blonďavá pipka si totiž prizvala až tri kamarátky: Martu Borzuchowski, Katie Boggus a Alexis Williams. Pätica to v takomto zložení poriadne roztočila!

Poháriky s vodkou, vírivka na terase a štyri nahé krásky v nej. Približne takto vyzerala súkromná párty v deň, v ktorý mal Ashton vyznávať lásku svojej manželke. Výročie však nakoniec oslávil po svojom. "Jacques je milenec jednej z tých báb, ktoré žúrovali so Sarou. Našiel svoju priateľku Alexis vo vírivke s Ashtonom a ďalšími dvomi dievčatami. Všetci boli nahí. Ashton mu dokonca navrhol, aby sa k nim pridal," informoval tento týždeň denník The Daily Mail.

Aj keď fanúšikovia boli voči týmto klebetám spočiatku skeptickí, olej do ohňa prilial magazín Star. Ten totiž na titulnej strane vyrukoval s fotkami z kúpeľne hotela, v ktorom si Ashton mal vyhodiť z kopýtka. Na záberoch je síce oblečený, no obklopujú ho až tri krásky. To, že štvrtá fotila a všetci si nakoniec vychutnali horúci kúpeľ, tak teraz pôsobí ako celkom reálny scenár...

Prvé rande po rozvode: Zvládnite ho na jednotku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu