Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Úbohá Demi Moore: Jej neverný manžel opäť laškuje so ženami – verejne!

Neverník Aston Kutcher už opäť flirtuje so ženami - na televíznych obrazovkách. Zobraziť galériu (6)
Neverník Aston Kutcher už opäť flirtuje so ženami - na televíznych obrazovkách.

LOS ANGELES – Ako dýka vrazená do chrbta! Tak vyznieva približne pol minútový reklamný spot, v ktorom si hlavnú úlohu strihol Ashton Kutcher (33). Svoju zákonnú polovičku Demi Moore (48) ňou rozhodne nepotešil. Po škandále s neverou v nej totiž okato flirtuje s viacerými slečnami naraz!

Opäť v úlohe nenapraviteľného zvodcu! Zdá sa, že Ashton Kutcher sa nálepky večného záletníka tak skoro nezbaví. Po prevalení jeho milostnej aféry s mladou blondínkou Sarou Leal (23) je totiž na svete video, ktorom americký herec vysiela signály k hneď niekoľkým kráskam. A scenár sa s osudnou neverou na výročie zhoduje ešte v jednom detaile – odohráva sa v hotelovej izbe!

Pokukovanie z okna, gestá rozbúchaného srdca, zamilované pohľady a vábivé úsmevy – tým všetkým Ashton zvádza slečny na pláži v rámci reklamy istého výrobcu fotoaparátov. A hoci s touto značkou spolupracuje už dlhší čas, tentokrát jeho spot vyznieva naozaj uštipačne. V závere totiž nechýba spoločná fotografia, na ktorej je hollywoodsky Casanova obklopený krásnymi ženami. Na jeho manželku Demi Moore sa tak vlna poníženia stále valí zo všetkých strán.

Otázka, či prominentný pár hlbokú krízu nakoniec prekoná, zostáva stále visieť vo vzduchu. V istej novej sociálnej sieti pribudlo domáce video, na ktorom si Ashton vehementne vybavuje účty s médiami v otázkach čestnosti a pravdy. Monológ však vedie zarastený a bez svadobnej obrúčky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu