Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Divoký anjel Natalia Oreiro po pôrode: Jej božské krivky ohurujú Cannes!

Natalia Oreiro popôrodnými krivkami zažiarila na filmovom festivale. Zobraziť galériu (8)
Natalia Oreiro popôrodnými krivkami zažiarila na filmovom festivale. (Zdroj: SITA)

CANNES – Aj po pôrode neuveriteľne sexi! Natalia Oreiro (35) sa fanúšikom vo svete naposledy pripomenula ako oslnivá tehuľka na titulke magazínu. Odvtedy však stihla priviesť na svet prvého synčeka a dostať sa do závideniahodnej formy. Postavičkou ako lusk a kyprým dekoltom momentálne vyráža dych na prestížnom filmom festivale.

Z jej sexepílu ani trochu neubudlo! Aj keď niektorým prominentným mamičkám zhadzovanie tehotenských tukových vankúšikov robí nemalé problémy, Natalia Oreiro medzi ne rozhodne nepatrí. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery z juhu Francúzska, kde prebieha jeden z najväčších kinematografických sviatkov roka. Exotická kráska na červenom koberci strieda róby a pôsobí neuveriteľne zmyselne.

Útly pás, bujné vnady a nezameniteľný úsmev – tým všetkým hrdinka telenovely Divoký anjel odzbrojila paparazzov v Cannes. Popôrodnú figúru totiž vyvetrala na premietaní snímok Killing Them Softly a On The Road. Zakaždým pritom uchvátila osvedčenými ženskými zbraňami, ktoré nadobudla spolu s materstvom.

Natalia svojho syna Merlína porodila cisárskym rezom 26. januára na klinike v Buenos Aires. Už počas tehotenstva sa pritom netajila, že pre ňu a pre manžela ide o splnenie veľkého sna. „Bolo to o načasovaní. Sme spolu desať rokov, chceli sme chlapca. Ricardo už má dve dcéry a ja mám neter od mojej sestry. Určite bude z neho rocker! Aspoň bude mať u nás doma všetky gitary,“ rozplývala sa pred niekoľkými mesiacmi v istej talkšou. Ako sa teda zdá, televízna a hudobná hviezda našla v rodinnom živote ozajstné šťastie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu