Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Tori, už zasa? Tehotná herečka strašila na ulici bez mejkapu!

Tehotná Tori Spelling bez mejkapu Zobraziť galériu (9)
Tehotná Tori Spelling bez mejkapu

LOS ANGELES – S nenalíčenou tvárou je na nepoznanie! Ak by na Tori Spelling (38) nebolo vidieť veľké tehotenské bruško, na ulici by s davom splynula priam dokonale. Na maskovanie jej totiž šiltovku ani veľké slnečné okuliare netreba. Úplne stačí, ak si vyrazí bez mejkapu!

Má to za pár! Zdá sa, že pre americkú herečku bude tretí pôrod naozaj obrovskou úľavou. Hoci do príchodu jej ďalšej ratolesti na svet zostáva ešte niekoľko dní, Tori by sa už najradšej videla v pôrodnici. Život tehotnej mamičky jej dáva natoľko zabrať, že jej na starostlivosť o vlastný zovňajšok priveľa času neostáva.

Aj keď dcéra známeho producenta Aarona Spellinga sa k hollywoodskym krásaviciam nikdy neradila, výrazné líčenie odjakživa patrilo do jej povinnej výbavy nielen na červený koberec. Tento týždeň sa však na sýtočervený rúž a zvyšok šminiek takpovediac vykašľala. V jednoduchých čiernych maxišatách vykročila s manželom do ulíc tak, ako ju stvorila príroda. A vďaka grimasám, ktorými obšťastnila paparazzov, príliš vábne veru nepôsobila.

To, prečo svoje posledné tehotenstvo zvláda iba s ťažkosťami, Tori vysvetlila v magazíne US Weekly: „Prvé tehotenstvo bolo pre mňa jednoduché, pretože som mohla celý deň polihovať. Nemala som dvoch maličkých, o ktorých sa treba starať. Toto je najťažšie, pretože všade idem s deťmi.“ Napriek tomu, že sa momentálne cíti viac než vyčerpane, rozrastaniu rodinky sa vraj nebráni. Ešte nepriviedla na svet tretie, no už rozmýšľa o dieťatku číslo štyri!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu