Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nevera na výročie: Táto žena rozbila manželstvo Demi Moore!

Demi Moore a Ashton Kutcher už vraj netvoria pár kvôli 23-ročnej blondínke. Zobraziť galériu (9)
Demi Moore a Ashton Kutcher už vraj netvoria pár kvôli 23-ročnej blondínke.

LOS ANGELES – Pohár trpezlivosti pretiekol? Podľa najnovších informácii je vzťah Demi Moore (48) a jej o 15 rokov mladšieho manžela naštrbený viac než kedykoľvek predtým. Dôvodom je poriadne tvrdá rana pod pás, ktorá prišla v podobe ďalšej nevery. Sukničkár Ashton Kutcher (33) si užíval s mladou blondínkou na výročie svadby!

Namiesto vyznania lásky sex s inou! Takýto bolestivý scenár malo šieste výročie sobáša, ktoré hollywoodska dvojica mala pred pád dňami spoločne oslavovať. Situácia sa však zvrtla celkom opačným smerom. Ashton si vyhodil z kopýtka v bare a podgurážený alkoholom divokú noc zakončil v izbe na 12. poschodí hotela Hard Rock v San Diegu. Za manželkiným chrbtom si to rozdával s mladou pipkou!

Dvadsaťtriročná blondínka menom Sara Leal sa chopila svojej šance údajne aj preto, že nenapraviteľný záletník je opäť voľný. „Ashton jej povedal, že s Demi žijú oddelene, no verejnosť to ešte nevie,“ uviedol zdroj z hercovho okolia. Ashton však zrejme nemal najmenšie tušenie, čo si týmito rečami vlastne spôsobí. Podnikavá slečna si totiž najala právnika, stiahla sa do úzadia a za svoju verziu priebehu udalostí požaduje sumu presahujúcu 160 tisíc eur!

V inkriminovanú noc sa utrápená Demi podelila so svojimi nasledovníkmi v sieti Twitter o myšlienku, ktorej autorom je grécky filozof Epictetus: „Keď vás uráža akákoľvek mužská chyba, obráťte sa k sebe a študujte vlastné pocity. Potom zabudnete na svoj hnev.“ Do akej miery je teda herečkino manželstvo v skutočnosti rozvrátené, zatiaľ nevedno. Olej do ohňa však prilial magazín Star, ktorý otvorene tvrdí, že rozpad je definitívny: „Ich vzťah skončil kvôli Ashtonovým početným neverám. Pre Demi sú to ťažké časy.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu