Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Rihanna dráždila vnadami na poli, potom ju vyhnali!

Rihanna svoje poprsie pretŕčala na poli. Zobraziť galériu (5)
Rihanna svoje poprsie pretŕčala na poli.

ÍRSKO – Už zasa to prehnala! Hoci Rihanna (23) je svojou necudnosťou za oceánom dobre známa, v Európe sa istému dôchodcovi postarala o poriadne prekvapenie. Uprostred jeho pozemku totiž speváčka vystavila na obdiv svoje prednosti. A to sa farmárovi vôbec nepáčilo – bez milosti ju vykázal!

Mala by radšej hľadať Boha! Také je odporúčanie 61-ročného poľnohospodára Alana Grahama, ktorého pozemky si hudobná hviezda vybrala pre nakrúcanie videoklipu. Snímanie záberov ku skladbe  We Found Love sa však skončilo veľkým fiaskom. Rihanna svojím sexepílom veriaceho farmára pobúrila. Jej obnažené vnady dostali priamo na poli červenú!

Aj keď sa Graham na filmovaní so štábom vopred dohodol, očividne netušil, čo ho vlastne čaká. Ako sám po incidente priznal, o tom, kto je Rihanna, nemal ani poňatia. Keď ju však sporo odetú uvidel pobehovať po svojom pozemku, okamžite zakročil. „Ak si chce niekto prenajať moju pôdu a veci sa zvrhnú nevhodným smerom, musím povedať dosť, stačilo!“ rozhorčene vysvetľuje v denníku Daily Mail.

Grahamove pole však nebolo jediným miestom, kde sa barbadoskej kráske podarilo narobiť značný rozruch. Krátko po nevydarenom laškovaní v obilí totiž zamierila do mesta Belfast, kde provokovala v džínsovom živôtiku, krátkej sukni a roztrhaných pančuchách. No tam sa už na nedostatok záujmu sťažovať rozhodne nemohla!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu