Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Rihanna v dráždivých plavkách: Intímnosti zakrývali len tri pásiky!

Rihanna v provokatívnych plavkách Zobraziť galériu (10)
Rihanna v provokatívnych plavkách (Zdroj: Twitter)

HAVAJ – Odvaha jej nechýba! To, že Rihanna (23) miluje všetko, čo sa spája so slnkom a leňošením pri mori, nie je nijakým tajomstvom. Najnovšie si však exotiku užíva v poriadne pikantnom kúsku, ktorý zaradila do svojej kúpacej garderóby. Cudnosť jej zakrývajú len tri asymetrické pruhy!

Priehľadné plavky? Pre milovníčku extravagancie, akou Rihanna bez pochyby je, snáď ani neexistuje potešujúcejšia vychytávka. Pred pár dňami si to totiž namierila za oddychom na Havajské ostrovy. A tamojším dovolenkárom svojimi krivkami zrejme poriadne dvíha hladinu adrenalínu v krvi. Čokoládová kráska totiž provokuje v naozaj odvážnom modeli!

O tom, že pohľad na Rihanninu postavičku poteší spredu aj zozadu, sa fanúšikovia mohli presvedčiť až dvoma zábermi. Tie popová diva zverejnila prostredníctvom svojho účtu v sieti Twitter krátko po príchode do obľúbenej destinácie, ktorú si vychutnáva v pohodlí luxusnej jachty. Obklopená priateľmi a sršiaca sexepílom sa v týchto dňoch snáď ani nemôže mať lepšie!

„Plávanie so žralokmi je jedna z najobľúbenejších činností, aké som kedy robila,“ pochválila sa so svojím dovolenkovým programom v internetovom profile. Ako sa teda zdá, barbadoská rodáčka o zábavu núdzu rozhodne nemá. Veď pri pohľade na jej sexi formu musia stáť v pozore aj samotné žraloky!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu