Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

George Clooney: Vie, čo urobí s telom po smrti!

George Clooney Zobraziť galériu (8)
George Clooney (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec George Clooney sa po smrti nechá spopolniť. Urny s popolom dostanú ako dar najlepší umelcovi priatelia, ktorí ho rozsypú na miestach, na ktoré sa nikdy nedostal.

"Bude to pre mňa posledná príležitosť vidieť svet," cituje Clooneyho slová najnovšie vydanie francúzskej mutácie časopisu Gala.
      
Päťdesiatročný herec a režisér v testamente už vyjadril pripravenosť darovať svoje orgány na transplantáciu. Jeho notár mu však vraj povedal, že pečeň od Clooneyho si zrejme nikto nevezme, čo mala byť narážka na umelcov vrúcny vzťah k alkoholu.
      
Alkohol použil George Clooney aj v odpovedi na otázku, prečo sa mu zdanlivo tak ľahko darí vyrovnať sa s rozchodmi so ženami. "Neviem. S určitosťou mi pitie pomáha zabudnúť. ... Pokúšam sa prekonať moje emocionálne sklamania," poznamenal.
      
S talianskou modelkou Elisabettou Canalisovou (33) sa Clooney rozišiel iba nedávno - v priebehu leta. Momentálne ho často vidieť v spoločnosti americkej herečky Stacy Keiblerovej (31). Založenie rodiny však pre Clooneyho ani naďalej nie je na programe dňa. "V súvislosti so súkromným životom nikdy nič neplánujem. Žijem zo dňa na deň. Nemám predstavu, kde budem o desať rokov. Chcem iba zostať nažive," vyhlásil umelec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu