Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jennifer Aniston vláči tašku, milenec má dáždnik pre seba!

Jennifer Aniston mokla, zatiaľ čo Justin Theroux sa schovával pod dáždnikom. Zobraziť galériu (11)
Jennifer Aniston mokla, zatiaľ čo Justin Theroux sa schovával pod dáždnikom. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Od džentlmena má poriadne ďaleko! Zdá sa, že Jennifer Aniston (42) sa aj po boku najnovšej lásky stále musí spoliehať len sama na seba. Dôkazom je nedávne vymetanie butikov s Justinom Therouxom (40), počas ktorého ju prekvapil dážď. Milenec sa na ňu jednoducho vykašľal!

Zabudol na ňu? Keďže dážď dokáže potulky ulicami a samotné nakupovanie značne znepríjemniť, väčšina dám je na takéto situácie pripravená. Do kabelky si v neistom počasí dáždnik pribalí zrejme už aj Jennifer Aniston. Po poslednej skúsenosti totiž vie, že jej vyvolený ju pred kvapkami neschová!

Blondínka s nákupnou taškou v ruke, jej milenec s dáždnikom len nad vlastnou hlavou – takúto grotesku so slnečnými okuliarmi na nose herecký pár predvádzal v upršanom New Yorku. A hoci Jennifer mala na hlave klobúčik, dvakrát nadšene sa netvárila. Sebecké správanie jej polovičky ju zrejme zaskočilo viac než samotný dážď!

Jennifer Aniston mokla, zatiaľ
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: isifa)

Dvojica však aj napriek takýmto „zádrheľom“ navonok pôsobí veľmi šťastne. Po fámach o spoločnom bývaní sa objavili špekulácie ohľadom zásnub a vytúženého tehotenstva. Jen sa totiž objavuje už len v ležérnych outfitoch voľných strihov, ktorými údajne maskuje zväčšujúce sa bruško. Čo všetko sa vlastne zakladá na pravde, ukáže až čas. Pod podmienkou, že sa Justin nezačne nudiť ako jeho predchodca Brad Pitt. Ten si totiž nedávno pustil ústa na prechádzku a teraz má čo robiť, aby štipľavé slová o nudnej exmanželke uviedol na správnu mieru!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu