Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pippa ukázala holú pippu? Je to podvrh!

Pippa Middleton sa stala obeťou pikantnej fotomontáže. Na zábere vľavo je upravený záber, ktorý v podobnom prevedení koluje po internete. Fotografia vpravo je originál. Zobraziť galériu (5)
Pippa Middleton sa stala obeťou pikantnej fotomontáže. Na zábere vľavo je upravený záber, ktorý v podobnom prevedení koluje po internete. Fotografia vpravo je originál. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Vyrazila si naostro? Sestra vojvodkyne z Cambridge sa výberom outfitu postarala o poriadny rozruch. Internetom totiž koluje fotografia, na ktorej si Pippa Middleton (28) v krátkych šatách neustrážila najintímnejšie partie. Paparazzov vpustila pod sukňu bez nohavičiek! Ide však o podvrh.

Opäť v centre pozornosti! Začiatok týždňa sa pre Pippu Middleton stal rušnejším, než by si sama vôbec dokázala predstaviť. Ako zarytá fanúšička módnej značky Temperley nesmela chýbať na prehliadke jej nadchádzajúcej kolekcie. Sediac na VIP mieste v prvom rade tak zákonite priťahovala objektívy fotografov ako magnet. O to viac, že svoj lesklý outfit mala vyhrnutý priam hriešne vysoko!

Odvážne minišaty boli dôvodom, prečo brunetka po celý čas až úzkostlivo kontrolovala, či má všetko zakryté. Podľa informácií, ktoré sa dnes objavili vo viacerých médiách, si však rozkrok nakoniec neustrážila – dokonca ho vraj vystavila na obdiv bez spodnej bielizne. Nie všetko je ale tak, ako to na prvý pohľad vyzerá. Išlo o falošný poplach!

Pippa Middleton
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: isifa)

Za takzvaným pikantným prehreškom švagrinej Princa Williama stojí hra svetiel a grafické úpravy. To, čo z diaľky pôsobí ako obnažená ženskosť, je v skutočnosti čiarka medzi stehnami, ktoré obozretná Pippa tlačila k sebe. Aj bez vyretušovaných častí bielej lavičky by sa však dalo usúdiť, že ide o podvrh. Anatomicky totiž nie je možné, aby intímne partie začínali už v polovici stehien. Pippa tak môže byť pokojná – o dôstojnosť dámy počas londýnskeho týždňa módy neprišla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu