Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

To je pohľad: Pippa Middleton vystavila svoj dokonalý zadoček!

Takto sa Pippa Middleton nahodila do práce. Zobraziť galériu (14)
Takto sa Pippa Middleton nahodila do práce.

LONDÝN – Mám sa čím pochváliť! Zdá sa, že to, na čom si Pippa Middleton (28) z večera do rána vybudovala „kariéru“, si stále udržiava v skvelej forme. Od kráľovskej svadby uplynulo už sedem mesiacov, jej chýrne pozadie sa však vôbec nezmenilo. Sestra vojvodkyne z Cambridge ukázala svoje okrúhle polky!

Vie, ako pritiahnuť pozornosť! Hoci sa Pippa do dejín kráľovskej rodiny ničím výnimočným nezapísala, jej postavičku a garderóbu pozná celá Británia. Odkedy v bielej róbe držala sestre vo svadobný deň vlečku, nielen dievčatá, ale aj ženy po tridsiatke k nej vzhliadajú ako k módnej ikone. Niet divu, že brunetka zakaždým dobre zváži, v čom vyrazí do ulíc. Paparazzi sú jej v pätách na každom kroku!

Ležérny, ale štýlový – v takom duchu sa niesol Pippin outfit vo štvrtkové ráno, kedy si s kávou v ruke vykračovala do práce. Stredobodom pozornosti sa stala najmä vďaka priliehavým legínsam. V tých totiž už opäť nechala vyniknúť ženským tvarom, ktoré ju vo svete šoubiznisu najviac zviditeľnili. Aj tí najzarytejší kritici sa museli zhodnúť v tom, že sestra princeznej Catherine má stále zadoček na zahryznutie.

Napriek tomu, že Pippa o pozornosť zo strany mužov núdzu rozhodne nemá, momentálne je bez partnera. S prominentným priateľom Alexom Loudonom sa totiž pred časom rozišla. Príčiny, ktoré sa skrývajú za ukončením ich vzťahu, však miestami vyznievajú naozaj absurdne. „Catherine je u Pippy vždy na prvom mieste. Pippa sestru uprednostňuje úplne vo šetkom, miluje, keď jej môže pomáhať,“ prezradil zdroj z kráľovskej rodiny. Či by však sesterská láska mohla až do takej miery ovplyvňovať Pippin ľúbostný život, je naozaj na zamyslenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu