Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Po 40-ke a nenalíčená: Táto modelka vyráža dych aj bez mejkapu!

Christy Turlington neváha staviť na prirodzenosť ani po 40-ke. Môže si to totiž dovoliť. Zobraziť galériu (5)
Christy Turlington neváha staviť na prirodzenosť ani po 40-ke. Môže si to totiž dovoliť. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Objavila elixír mladosti? Aj takéto otázky víria v hlavách kolegýň americkej modelky Christy Turlington pri pohľade na jej úchvatnú vizáž. Hoci prah štyridsiatky prekročila už dávnejšie, skutočný vek by jej uhádol len málokto. Aj s minimom mejkapu totiž vyzerá neuveriteľne mlado!

Dámy v jej okolí zelenejú závisťou! Kombinácia génov a dôkladnej starostlivosti o celé telo u 42-ročnej krásky funguje dokonale. Nie náhodou sa o nej rovesníčka Cindy Crawford vyjadrila, že je spomedzi dievčat v modelingovej brandži tou najskvelejšou. A treba uznať, že takejto pocty sa Christy dostalo plným právom. Aj bez veľkých úprav totiž pred objektívom stále pôsobí ukážkovo!

Pletené šaty, čierne legíny a vlasy nedbanlivo zopnuté do copu – v takomto ležérnom štýle sa brunetka nedávno blysla na istom charitatívnom podujatí. Nebola to však len jej obdivuhodná figúra, ktorou tentokrát vypálila rybník ďaleko mladším kolegyniam. V centre pozornosti sa ocitla najmä vďaka absolútne prirodzenej tvári. S takzvaným nahým líčením aj bez použitia nánosov mejkapu totiž pôsobila mimoriadne sviežo.

Christy Turlington
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: isifa)

Modelingová hviezda, ktorá úctyhodných 20 rokov reprezentovala módnu značku Calvin Klein, zanecháva pestovaný dojem všade, kam vkročí. A to aj napriek tomu, že na svet stihla priviesť dve ratolesti. Okrem Cindy jej enormnú poklonu zložil tiež kastingový agent James Scully, ktorý sa o nej v roku 2008 vyjadril ako o najúžasnejšej modelke všetkých čias. A zdá sa, že na jeho slovách naozaj niečo je!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu