Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Disney hviezda bez podprsenky: Žiadne vnady, len vztýčené lentilky!

Vanessa Hudgens Zobraziť galériu (6)
Vanessa Hudgens (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Má hrudník ako nevyvinutá tínedžerka! Aj keď herečka Vanessa Hudgens prah dvadsiatky prekročila pomerne dávno, bujným dekoltom sa pýšiť stále nemôže. O to viac, že do ulíc neváha vyraziť aj bez bielizne. Za svoje malé prsia sa očividne vôbec nehanbí!

Kde nechala poprsie? Hoci u Vanessy sme zvyknutí na hviezdny styling červeného koberca, ani v ležérnom štýle nevyzerá najhoršie. Tento týždeň však predsa len šliapla trochu vedľa. Do losangelských ulíc si totiž vyrazila akosi naľahko – hrudník prevetrala bez podprsenky!

O výstrih hrdinky seriálu High School Musical sa síce väčšinou stará osvedčená push-upka, naposledy však tento kúsok oblečenia nechala doma. Namiesto toho sa po meste prechádzala len v dlhej čiernej sukni a v tope na ramienka. No ten jej celkovému zovňajšku, bohužiaľ, príliš nelichotil. Drobné prsia sa jej pod ním týčili ako lentilky pod kobercom!

Vanessa Hudgens
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: isifa)

Zaujímavosťou je, že hoci tmavovláska postavou stále pripomína sladké dievčatko, starostlivosť o telo si dopraje ako zrelá dáma. V nedávnom rozhovore totiž bez okolkov priznala, že vo veku 22 rokov už používa prípravky bojujúce s prvými vráskami: „Či by som podstúpila plastiku? Neviem. Záležalo by od situácie. Ja už začínam používať prípravky proti starnutiu. Je lepšie začať skôr ako neskôr pretože dnes sú tieto výrobky naozaj úžasné.“ Nie je však na ne v dvadsiatke príliš zavčasu? Vanessa, radšej by si sa mala poobzerať po kvalitnej podprsenke!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu