Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Frontmana skupiny Green Day vyhodili z lietadla: Mal spustené nohavice

Billie Joe Armstrong Zobraziť galériu (6)
Billie Joe Armstrong

WASHINGTON - Billie Joe Armstrong, frontman populárnej skupiny Green Day, bol vyhodený z lietadla, pretože mal príliš spustené nohavice. Spevák to uviedol na sociálnej sieti Twitter. Letecká spoločnosť sa ospravedlnila a spevák odcestoval ďalším lietadlom.

 "Práve som bol vyhodený z lietadla, pretože moje nohavice boli vraj príliš spustené. Čo to k **** je? To nie je vtip!" napísal spevák na Twitteri. Podľa agentúry AP, ktorá sa odvoláva na svedectvo cestujúcich, požiadala letuška speváka krátko pred štartom, či si môže povytiahnuť nohavice o niečo vyššie. Opýtal sa jej vraj, či "nemá niečo lepšie na práci". Keď trvala na svojom, lietadlo aj so svojím sprievodom opustil.

Letecká spoločnosť k incidentu vydala vyhlásenie, v ktorom sa ospravedlnila. Kontroverzná móda, ktorú od začiatku deväťdesiatych rokov propagujú predovšetkým černošskí rapperi a ďalší priekopníci mestskej módy, sa už stala predmetom mnohých debát v televízii, na radniciach, v školách aj v súdnych sieňach.

Do boja proti "nohaviciam na pol žrde" vyrazili aj niektorí americkí politici. V mnohých mestách sa vlani objavili billboardy s mužmi, ktorí majú nohavice tak nízko, že je vidieť takmer celú ich spodnú bielizeň. Politici na nich vyzývajú mladých, aby povytiahnutím nohavíc pozdvihli aj svoje spoločenské postavenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu