Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráľovský dvor má novú módnu ikonu? Pozrite, ako ohúrila britská princezná!

Princezná Beatrice svojím dokonalým zovňajškom uchvátila na letnej párty. Zobraziť galériu (10)
Princezná Beatrice svojím dokonalým zovňajškom uchvátila na letnej párty.

LONDÝN – Nádherná od hlavy po päty! Keď sa na britských ostrovoch skloňujú mená najlepšie oblečených žien, zvyčajne medzi nimi triumfuje Kate Middleton (32). Tej však rovno pred očami dozrieva poriadna konkurencia. Princezná Beatrice (25) včera uchvátila na párty ako éterická víla a krásou vyrážala dych.

Hlavnou hviezdou večera! Keď si britská Princezná z Yorku prechádzala obdobím dospievania, médiá ju vnímali ako kyprú bacuľku. S odstupom času však brunetka prebytočné kilá zhodila a oblejšie krivky sa naučila nosiť štýlovo a s noblesou. Svedčí o tom jej účasť na letnej párty, ktorú usporiadala umelecká galéria v Kensington Gardens. Beatrice totiž zavítala v outfite, ktorým na seba okamžite strhla všetku pozornosť.

Vnučka kráľovnej Alžbety II. stavila na nesmrteľnú bielu farbu, ktorá patrí medzi hity aj tohtoročnej sezóny. Beatrice siahla po luxusných šatách z dielne Nicholasa Oakwella. Tie boli inšpirované päťdesiatymi rokmi a dopĺňali ich kožené kvietky. Áčkový strih róby zakryl všetky nedostatky, čím mimoriadne polichotil postave urodzenej krásky. V úzadí však nezostali ani odvážnejšie doplnky v podobe fialových sandálov. Tie perfektne ladili s kabelkou sýtej jablkovozelenej farby v tvare miniatúry kufríka s kovovými detailmi.

Beatrice v sebe milovníčku módy nezaprie a šoubiznisu sa vonkoncom nevyhýba. Svoje celkom prvé interview absolvovala už ako sladká šestnástka pod dohľadom matky. Jej rodičia boli v tom čase rozvedení, no členka kráľovského dvora to za tragédiu nepovažovala. „Nevymenila by som svoj život za žiadny iný. Páči sa mi, kto som a som s tým veľmi spokojná,“ nechala sa počuť pre magazín Tatler. Už vtedy však otvorene priznala, že určite nepatrí medzi princezné uviaznuté v stereotype.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu