Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Monacká nádhera: Táto princezná vypálila Catherine rybník!

Charlotte Casiraghi na titulnej strane magazínu Vogue Zobraziť galériu (5)
Charlotte Casiraghi na titulnej strane magazínu Vogue (Zdroj: French Vogue)

MONAKO – Odstavila ju na vedľajšiu koľaj! Hoci médiá boli v posledných týždňoch z Kate Middleton (29) doslova vo vytržení, dnes si túto výsadu užíva iná princezná. Tá z Monaka. Charlotte Casiraghi (25) totiž krásou ohúrila tvorcov francúzskej módnej biblie. A tí z nej urobili urodzenú bohyňu!

Tomu sa povie prirodzená nádhera! O dcére hanoverskej princeznej Caroline sme síce doteraz priveľa nepočuli, to sa však zrejme radikálne zmení. Charlotte Casiraghi totiž do vienka dostala viac než len urodzený pôvod a kráľovskú výchovu. Môže sa navyše pochváliť dych berúcim zovňajškom, ktorým bez problémov zatieni aj pretriasanú vojvodkyňu z Cambridge. Titulná strana septembrového vydania francúzskeho magazínu Vogue je toho jasným dôkazom!

Rozpustené vlasy, husté obočie, mačacie oči s dymovým líčením a pery ako stvorené na bozkávanie. Tým všetkým brunetka dostala aj vychyteného fotografa Maria Testina, ktorý ju zvečnil v modeloch od popredných návrhárov. Módny editoriál so Charlotte v hlavnej úlohe síce zatiaľ k dispozícii nie je, obálka spomínaného časopisu však sľubuje, že sa bude na čo pozerať.

O tom, že vonkajšia krása sa dokáže snúbiť s inteligenciou, svedčí Charlottina doterajšia kariéra. Z vášnivej jazdkyne na koni totiž vyrástla editorka viacerých magazínov. Cudzí jej však rozhodne nie je ani svet módy. Ako jedna z mála zástupkýň nežného pokolenia monarchie zamestnáva dizajnérku z istého módneho domu, ktorá navrhuje modely iba pre ňu. Očividne to teda nie je posledný raz, čo renomovaný magazín oslavuje princeznin šarm a nenútený sexepíl.

Ktoré svetové princezné sú ešte sexi?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu