Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sofia Coppola: Vydala sa v dedine svojich starých rodičov!

Sofia Coppola a Thomas Mars
Sofia Coppola a Thomas Mars

RÍM - Americká režisérka Sofia Coppola sa vydala za dlhoročného priateľa, frontmana francúzskej kapely Phoenix Thomasa Marsa. Civilný sobáš sa uskutočnil v sobotu v dedinke Bernalda v južnom Taliansku, kde jej rodina vlastní vilu a kde kedysi žili jej starí rodičia.

Na obrad v Palazzo Margherita, historickej budove z 19. storočia, ktorú vlastní Sofiin otec, režisér Francis Ford Coppola, prišlo okolo 80 ľudí.

Nevesta, ktorú k "oltáru" priviedol jej otec, mala oblečené šaty levanduľovej farby, ktoré špeciálne pre ňu navrhol Azzedine Alaia. Oddávajúcim bol starosta mesta Leonardo Chiruzzi. "Všetko išlo podľa plánu," uviedol starosta pre agentúru Associated Press.

Ako doplnil, obrad bol "jednoduchý a pokojný". Hostia, medzi ktorými bol aj režisér George Lucas, si vychutnali svadobnú hostinu, na ktorej jedlo pochádzalo z miestnych zdrojov. Syry, figy, šaláty, cestoviny, ryby či bravčové mäso zapili vínom z rodinnej farmy Coppolovcov.

Štyridsaťročná režisérka a 34-ročný muzikant, ktorí svoje zasnúbenie oznámili v máji tohto roku, majú spolu dve dcéry - štyriapolročnú Romy a 15-mesačnú Cosimu. Pre Coppolu, ktorá má na konte filmy ako Smrť panien (1999), Stratené v preklade (2003), Mária Antoinetta (2006) či Odnikiaľ niekam (2010), to je už druhá svadba - jej prvým manželom bol v rokoch 1999 až 2003 režisér Spike Jonze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu