Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Bartošová v šoku: Prišla o syna!

Zobraziť galériu (7)

PRAHA – Jej vyčíňanie si vyberá svoju daň! Turbulentné obdobie, aké Iveta Bartošová (45) prežíva v posledných týždňoch, naberá ďalej na obrátkach. Po jej nedávnych psychických problémoch totiž do prípadu zasiahla sociálka. A tá speváčke uštedrila poriadne tvrdý úder – odobrala jej jediného syna Artura (14)!

Oficiálne oňho prišla! Po sérii náročných situácií sa Bartošovej život opäť obracia na ruby. Od nebezpečnej autonehody, krízy v mileneckom vzťahu či pokusu o samovraždu neuplynul ani mesiac, česká hviezda však znova prežíva krušné chvíle. Tamojší odbor sociálnych vecí a zdravotníctva totiž zakročil a v spolupráci so súdom starostlivosť o Artura zveril do rúk jeho otca, Ladislava Štaidla.

„Podľa mojich informácií súd už predbežne opatrenie vydal a vyrozumenie je na ceste k obom rodičom,“ potvrdil denníku Aha! Štaidlov právnik Josef Lžičař v dopoludňajších hodinách. Dodal pritom, že samotný Artur voči tomuto rozhodnutiu nijako neprotestoval: „Artur vzal na vedomie stav svojej matky a bude rešpektovať, čo povedia úradné orgány.“

Celkom opačná nálada však vznikla na Ivetinej strane. Speváčka síce našla azyl v dome Josefa Rychtářa v Říčanoch, údajne je ale celkom na dne. Potvrdil to dobre informovaný zdroj z jej dočasného domáceho prostredia: „Bola opäť na pokraji zrútenia. Zamkla sa v izbe a plakala.“ A ako sa k celej záležitosti vyjadrila samotná Bartošová? Tá dúfa, že sa všetko vráti do starých koľají: „Modlím sa, aby sa vrátil ku mne. Aby som mu mohla všetko vysvetliť.“ Ako dlho to však potrvá, je v tejto chvíli naozaj otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu