Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zablatená až za ušami: Aha, ako sa vyváľala v bahne!

Bar Refaeli zablatená od hlavy po päty Zobraziť galériu (8)
Bar Refaeli zablatená od hlavy po päty

IZRAEL – Maskovanie bahnom! Aj tak sa dá stráviť letná dovolenka pri mori, pokiaľ poznáte jeho blahodarné účinky. Dôkazom je známa modelka, ktorá si takúto exotickú kúru dopraje hneď niekoľkokrát do roka. Uhádnete, kto je táto čierna labuť zablatená od hlavy po päty?

Pre krásu všetko! Hoci niektoré dámy by nad takouto procedúrou možno ohŕňali nosom, izraelská rodáčka sa neváhala natrieť bahnom sama od seba. Svoje vlastné kúpele si na pobreží Mŕtveho mora nedávno vytvorila niekdajšia milenka herca Leonarda DiCapria. Modelka Bar Refaeli skrátka vie, čo jej pleti zaručene prospeje. A ešte sa pri šantení s blatom aj výborne zabáva!

Nádherná aj vďaka bahnu! Nahodená len v miniatúrnych bikinách sa sexi modelka zamaskovala liečivým darom Mŕtveho mora počas krátkeho domáceho pobytu. No aj keď sa kvôli aktuálnemu foteniu príliš nezdržala, odniesla si aspoň úsmevné spomienky. S fotografiami, na ktorých jej vykúkajú len oči a ústa, sa podelila s fanúšikmi v sieti Twitter. A súdiac podľa komentáru k nim jej takýto relax už naozaj chýbal: "Zablatená, ale s dobrým pocitom! Mŕtve more – ak ste tu neboli... nuž, vaša škoda!"

Dvadsaťšesťročnú krásku síce inak ako v bikinách nevidno, jej závideniahodných kriviek sa však zrejme presýtiť nedá. Len nedávno sa totiž v retro štýle predstavila ako tvár plavkovej kolekcie istej kolumbijskej módnej značky. A jej postavička opäť vynikla dokonale!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu