Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Najsexi chlap planéty hore bez: Pozrite na tie oceľové svaly!

Hugh Jackman Zobraziť galériu (12)
Hugh Jackman

SAINT TROPEZ – Titul sexsymbolu nevyfasoval náhodou! Austrálsky herec Hugh Jackman má síce 40-ku dávno za sebou, postavu si však stále udržuje v dokonalej forme. Jeho vypracované telo s vekom na mužnosti nestráca, práve naopak – obdivovateľkám sa pri pohľade naň zatajuje dych!

Je to chlap na pohľadanie! Hollywoodsky Casanova, ktorého zviditeľnila úloha Wolverina v ságe X-Men, má ženským zrakom ešte stále čo ponúknuť aj mimo strieborného plátna. Dôkazom sú čerstvé zábery z vyhľadávanej dovolenkovej destinácie na juhu Francúzska. Hugh sa vrhol do morských vĺn iba v šortkách a s vymakanou figúrou!

Vyvinuté prsné svaly, „tehličky“ na bruchu a mocné ramená – tým všetkým 42-ročný herec ohuruje dámy na francúzskej pláži. V týchto dňoch si totiž naplno vychutnáva chvíle oddychu v kruhu najbližších. Spoločnosť mu vo vode robia predovšetkým vlastné ratolesti, šesťročná Ava a o päť rokov starší Oscar. Jeho zákonná polovička, producentka Deborra-Lee Furness (56), už toľko odvahy nemá. Namiesto plaviek sa aj počas slnečného dňa premáva navlečená v čiernych legínsach a voľnom tričku.

Hoci Hugh už na prvý pohľad vyzerá momentálne ukážkovo, prísneho režimu začína mať plné zuby. „Jem len nudné veci. Veľa steakov, kuraciny, hnedú ryžu a brokolicu na pare,“ posťažoval sa rodák od protinožcov v nedávnom rozhovore. Dodal pritom, že radosť mu neprináša už ani samotné cvičenie: „Potom je tu ešte posilňovňa. Necvičím veľa, pretože som starý muž. Ide len o hodinu denne, ale ten tréning je na vracanie, naozaj strašné.“  Keď však ide o filmovú rolu, maniere idú bokom. A v Hughovom prípade to zrejme platí dvojnásobne!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu