Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Legendárny Wolverine odhalil mužnú hruď: Aj po 13 rokoch je to kus!

Hugh Jackman sa aj vo veku 45 rokov môže na pláži pochváliť vypracovanou postavou. Zobraziť galériu (12)
Hugh Jackman sa aj vo veku 45 rokov môže na pláži pochváliť vypracovanou postavou. (Zdroj: profimedia.sk)

SYDNEY – Zreje ako víno! Odkedy sa Hugh Jackman (45) po prvý raz blysol v ságe X-Men, uplynulo už úctyhodných trinásť rokov. Kultový Wolverine sa však aj s odstupom času pýši vypracovaným telom a ženské pohľady priťahuje ako magnet. Pozrite si čerstvý záber z pláže ako dôkaz.

Stále v top forme! Aj keď má Hugh Jackman na konte viacero úspešných snímok, v diváckej pamäti najviac utkvel ako Logan alias Wolverine s nadprirodzenými fyzickými schopnosťami. Tým musela zodpovedať aj jeho oku lahodiaca stavba tela, kvôli ktorej sa austrálsky miláčik národa nemálo nadrel v posilňovni. A ako sa zdá, pribúdajúce roky mu z kondície nijako neuberajú. Hollywoodsky Casanova si tento týždeň doprial tréning, v rámci ktorého oslnil vypracovaným telom.

Keďže u protinožcov momentálne vládne teplé a slnečné počasie, Hugh ako milovník vodných športov neváhal a vybral sa na neďalekú pláž. V morských vlnách si doprial plavecký tréning, pri ktorom ho zachytili paparazzi. Jackmanovi však ich prítomnosť zrejme vonkoncom neprekážala. Sám totiž dobre vie, že sa v bermudách s odhalenou hruďou a svalnatými ramenami nemá za čo hanbiť.

Známy herec svoju kultovú úlohu získal ešte v roku 1999, no jeho zákonná polovička Deborra ňou nebola nadšená a poradila mu, aby ju odmietol. Neskôr sama priznala, že jej manžel urobil dobre, keď ju nepočúvol. Pre Jackmana pritom zďaleka nešlo o ľahký oriešok. Wolverine mal totiž vo filme len zopár replík, no zato musel veľmi často prejavovať obrovskú dávku emócií. Jeho príprava tak zahŕňala fyzickú drinu, lekcie bojového umenia a sledovanie zápasov Mikea Tysona. Austrálsky Casanova sa popri tom všetkom navyše učil od výkonu skúsenejších kolegov – Clinta Eastwooda a Mela Gibsona. „Ja normálne nie som ten, čo kopíruje, ale chcel som vidieť, ako to tí páni dosiahli,“ prezradil na margo ich emocionálnych prejavov v sérií Dirty Harry. Podľa všetkého sa tak aj budúci rok budeme mať v kinách na čo tešiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu